در ماکارونی با سس اسفناج شما می توانید گوشت هم اضافه کنید اما این غذا به هیچ عنوان نیازی به اضافه کردن گوشت ندارد و طعمی خوشمزه دارد.
مواد لازم:
ماکارونی یک بسته 500 گرمی
اسفناج نیم کیلو
قارچ 250 گرم
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
هویج 2 عدد
آویشن به میزان لازم
پیاز یک عدد
بیشتر بخوانید: پختن این 7 غذا در سرخ کن بدون روغن ممنوع!/ غذاهایی که نباید در ایرفرایر بپزید!
طرز تهیه:
ابتدا ماکارونی ها را آبکش کرده و بعد از ریختن آب سرد بر روی آنها و آبکشی کنار می گذاریم. در مرحله بعد پیاز داغ درست کرده و اسفناج ها را در ظرف پیاز داغ حسابی تفت می دهیم و درب ظرف را می گذاریم تا اسفناج ها پخته شود و آب آن کاملا کشیده و در آخر له له شود و به روغن بیفتد. بعد از له شدن اسفناج ها قارچ های خرد شده را به ظرف اضافه کرده و در روغن تفت می دهیم و به آن نمک و روغن و فلفل و آویشن اضافه می کنیم و می گذاریم مواد 10 دقیقه با هم مخوط شود و جا بیفتد. حالا از این مواد لا به لای ماکارونی ها قرار می دهیم و آن را دم می کنیم .