آموزش مرحله به مرحله تهیه بال مرغ با نوشابه!
تهیه بال مرغ با نوشابه یک روش نسبتا جدید در تهیه بال مرغ است که طرفداران زیادی پیدا کرده و بافت فوقالعاده لطیف و خوشمزه دارد.
در ادامه به بررسی این آموزش خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه بال مرغ با نوشابه:
بال مرغ ۲۰ تا ۳۰ تکه
نوشابه ۳لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مرحله اول تهیه بال مرغ با نوشابه:
ابتدا بال های مرغ را به خوبی بشوئید و آبکش کنید. سپی با یک دستمال آب آن ها را بگیرید و از وسط نصف کنید. سپس به آن ها نمک و فلفل میزنیم و اجازه میدهیم یک ساعت مزه دار شوند.
مرحله دوم:
در یک تابه نسبتا بزرگ روغن میریزیم و برای لطیف شدن بافت مرغ، له آن کره اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که داغ شوند. سپس مرغ های مزه دار شده را به روغن اضافه میکنیم.
مرحله سوم:
با شعله ملایم اجازه میدهیم که هر دو طرف مرغ ها سرخ شوند و طلایی شوند. سپس نوشابه را تا حدی که در بالای مرغ ها قرار بگیرد، به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم:
مرغ ها را تا زمانی که تمام نوشابه به خورد مرغ ها بروند، هم میزنیم. شعله را در حالت ملایم قرار دهید. زمانی که نوشابه به شیره تبدیل شد و غلیظ شد، شعله را خاموش کنید. مرغ شما آمادست. در ظرف مورد نظر سرو کنید و به دلخواه آن را تزئین کنید. نوش جان!