ایده تزیین حلوا مجلسی با خلال بادام و گل محمدی در خانه به شکلی ساده
حلوا یک شیرینی ایرانی اصیل است که بسیار پرطرفدار است. و روش های پخت متفاوتی برای آن وجود دارد. حلوا را به روش های مختلف می توان تزئین کرد و در مراسم ها و عید و ماه مبارک رمضان، از آن استفاده کرد. حلوا به دلیل رنگ و بویی که دارد می تواند به به میزها و سفره های شما رنگ ببخشد. هچنین این شیرینی خوشمزه را می توان به عنوان عصرانه نیز سرو کرد.
در ادامه این مطلب ایده های تزئین حلوا با خلال بادام و گل محمدی را مورد بررسی قرار می دهیم:
1- شما می توانید این شرینی خوشمزه را داخل قیف هایی با ماسوله های متفاوت بریزید و روی سینی آن را به دلخواه بریزید. می توانید طرح های زیادی را ایجاد کنید. و با کمی سلیقه و استفاده از گل محمدی و خلال بادام آن ها را بیشتر تزئین کنید.
2- در روش دوم می توانید حلوا را روی یک ظرف مربعی یا دایره ای بریزید و روی آن با قاشق یا قیف خانه هایی ایجاد کرده و به ترتیب در خانه ها خلال بادام، گل محمدی و پودر نارگیل قرار دهید.
3- ایده دیگر یکه برای ترئین حلوا وجود دارد، استفاده از شابلون های طرح گل است. که شما با کمی خلاقیت می توانید با استفاده از خلال بادام و گل محمدی یا وسایل دیگر به آن روح ببخشید.
4- یکی دیگر از روش های تزئین این شیرینی این است که با استفاده از غنچه های گل محمدی روی حلوایی که در یک سینی پهن کرده ایم طرح گل و طبیعی ایجاد کنیم.
5- استفاده از قالب های شیرینی پزی نیز یک ایده عالی برای تزئین است. شیرینی مورد نظر را در قالب ها ریخته و فشرده کنید. سپس آن ها را از قالب درآورده و با خلال بادام و گل محمدی تزئین می کنیم.
کلام آخر
روش های زیادی برای تزئین حلوا وجود دارد. به کار بردن هر کدام از این ایده ها بستگی به مجلس و دورهمی دارد که حلوا در آن سرو می شود. حلوا را می توان به عنوان یک عصرانه عالی و همراه با چای سرو کرد. همچنین برای سفره ها ماه رمضان و مجالس ختم یک گزینه عالی به حساب می آید.