با این طرز تهیه، موچی خوشمزه کرهای درست کن!
موچی یک خوراکی دسر مانند و کرهای است. این خوراکی بسیار محبوب است و طرفداران زیادی دارد. و امروزه در تمام دنیا درست می شود و بافت بسیار نرم و لطیفی دارد.
در ادامه با ما باشید، در طرز تهیه موچی با روشی کاملا آسان:
مواد لازم برای تهیه موچی:
آرد برنج گلوتینوس ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۳/۴ لیوان
پودر قند ۳/۴ لیوان
شیر ۱ لیوان
کره ۴۰ گرم
رنگ خوراکی چندقطره
نشاسته ذرت برای ورز دادن به میزان لازم
برای مواد میانی
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
موز ۲ عدد
مرحله اول تهیه موچی
ابتدا آرد برنج گلوتینوس و نشاسته ذرت و پودرقند رو مخلوط و شیر رو بهش اضافه میکنیم. خوب هم میزنیم تا مایعی مثل ماست نسبتا شل بدست بیاد. اگر سفتتر بود کمی شیر اضافه کنید.
مرحله دوم
روی ظرف رو سلفون کشیده و با خلالدندان روی اون چند سوراخ میکنیم. دراینجا هم میتونین ظرف رو روی بخار آب قرار بدین و حدودا ۱۵ دقیقه هم بزنین تا خمیر منسجم و بوی خامیش گرفتهبشه و هم میتونین ظرف رو درون مایکروویو با قدرت ۱۰۰ درصد قرار داده و ۳ الی ۴ بار هر ۱ دقیقه یکبار از مایکروویو بیرون بیاربن و مواد رو هم بزنین تا خمیر تشکیل بشه.
مرحله سوم:
وقتی خمیر غلیظ و آماده شد تا داغه کره رو بهش اضافهکرده و با لیسک هممیزنیم تا کره به خورد خمیر بره. کمی که خنکتر شد یا مثل من با دستگاه ورز میدیم یا روی میزکار کمی نشاسته ذرت ریخته و بادست شروع به ورز دادن خمیر کرده و حتما ۱۰ دقیقه ورز میدیم تا خمیر لطیف و چسبناکی بدست بیاد.
مرحله چهارم
بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم و به هر قسمت یکی دو قطره رنگ میزنیم. خمیر رو ورز میدیم تا یکدست رنگی بشه. بعد روی خمیرها سلفون میکشیم تا خشک نشن. در این فاصله خامه رو فرمداده و تو قیف میریزیم. موزها رو هم خرد میکنیم.
مرحله آخر
حالا هر خمیر رنگی رو به سه قسمت تقسیم کرده و دوباره روی میزکار نشاسته پاشیده و خمیر رو بازمیکنیم. بعد توی یه کاسه کوچیک یه سلفون میذاریم و کمی نشاسته میریزیم. خمیر رو روی کاسه قرار میدیم و داخلش خامه و موز ریخته و کناره ها رو به هم میرسونیم. اضافه خمیر رو با قیچی گرفته و زیرش رو کمی نشاسته زده و درون کپسول قرارمیدیم.
کلام آخر
موچی بافت بسیار نرمی دارد و طعم آن بسیار خوشمزه است. این خوراکی را هم میتوانید از بیرون تهیه کنید و هک میتوانید آن را در خانه درست کنید.