بهترین طرز تهیه چای ماسالا به روش هندی!

بهترین طرز تهیه چای ماسالا به روش هندی!

چای ماسالا، یک چای اصیل هندی است که امروزه در کشورهای دیگر نیز مورد استفاده قرار میگیرد و طرفداران خاص خود را دارد. این چای خواص جالبی دارد و تهیه آن در خانه بسیار ساده و راحت است.

در ادامه این مطلب با ما باشید در آموزش تهیه چای ماسالا:چای ماسالا

خواص چای ماسالا:

جلوگیری از سرماخوردگی و گرفتگی بینی

برای تقویت سیستم ایمنی بدن

کنترل فشار خون

تقویت کننده و تامین انرژی بدن

برای کمک به هضم غذا

مناسب برای بهبود متابولیسم بدن

مناسب برای کاهش گرفتگی های قاعد

کمک به کاهش وبرای پیشگیری از دیابت

پیشگیری از سرطان با چای ماسالا

مواد لازم برای تهیه این چای:

شیر ۲۰۰ میلی لیتر

میخک ۳ عدد

هل سبز ۳ عدد

پودر رازیانه ½ قاشق چایخوری

چوب دارچین ۱ تکه

زنجبیل تازه ۱ تکه

شکر (اختیاری) ۱ قاشق چایخوری

آب ۱۰۰ میلی لیتر

چای کیسه‌ای ۱ عددچای ماسالا

مراحل تهیه چای ماسالا:

مرحله اول

برای تهیه این چای  به روش خانگی در ابتدای کار میخک و هل را با هاون می کوبیم تا آسیاب شوند، سپس به همراه پودر رازیانه، چوب دارچین و زنجبیل تازه درون یک شیر جوش یا قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا آب را به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم عطر ادویه ها آزاد شود، سپس شیر را به آن می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم مخلوط شیر بجوشد تا حجم آن نصف شود. زمانی که حجم مخلوط شیر نسبت به مقدار اولیه نصف شد، چای کیسه ای را درون قابلمه انداخته و اجازه می دهیم چای دم بکشد.چای ماسالا


مرحله چهارم

پس از گذشت ۱ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و چای را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود. در ادامه چای را درون فنجان های مورد نظرمان ریخته و به همراه شکر سرو می کنیم. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا