ترفندهای کاربردی برای جلوگیری از سر رفتن غذا روی گاز
سر رفتن غذا اتفاقی است که برای همه پیش آمده است. و باعث کثیف شدن گاز و اعصاب خوردی می شود. این اتفاق معمولا برای غذاهای آبکی مانند سوپ و آبگوشت یا برنج درحال پخت پیش بیاید. راهکارهای زیادی وجود داردکه مانع سررفتن غذا می شود.
در ادام این مطلب قصد داریم به چند راهکار برای جلوگیری از سررفتن غذا اشاره کنیم:
استفاده از قاشق چوبی بزرگ
یکی از ترفندهای قدیمی برای جلوگیری از سر رفتن غذا که اغلب نیز با آن آشنا هستید، استفاده از قاشق چوبی بزرگ برای جلوگیری از سر رفتن غذا است. بدین صورت که قاشق چوبی به حالت افقی روی قابلمه یا ظرف در حال جوشیدن قرار میگیرد و زمانی که محتویات قابلمه یا ظرف بالا بیاید، با برخورد حبابها به قاشق چوبی، کاملاً از بین میروند و دیگر غذا روی اجاق سر نمیرود.
استفاده از دستمال کاغذی
برای جلوگیری از این مشکل یک راهکار ساده وجود دارد. کافی است روی یک دستمال کاغذی کمی روغن زیتون یا روغن مایع بریزید؛ سپس دستمال روغنی را دورتادور لبه قابلمه بکشید تا کاملا چرب شود. در این صورت دیگر سوپ یا غذای آبدار شما سر نمیرود.
استفاده از خلال دندان
برای جلوگیری از این مشکل و کثیف شدن اجاق گاز کافی است یک خلال دندان را به صورت افقی بین درب قابلمه و بدنه آن قرار دهید در این صورت با ایجاد فضای کوچک به تدریج بخار از قابلمه خارج شده و از سر رفتن غذا جلوگیری می شود.
چرب کردن داخل قابلمه
یکی از بهترین روشها برای جلوگیری از این مشکل، چرب کردن داخل قابله است. به این صورت که به اندازه ۵ سانتیمتر از اطراف قابلمه را با روغن چرب کنید. در این حالت حبابهای آب با بالا آمدن و برخورد با سطح روغنی از بین میروند و به هیچ عنوان غذا سر نمیرود.
سخن آخر
سر رفتن غذا یک اتفاق رایج است که ممکن است برای هر آشپزی پیش بیاید.اما نگران نباشید. زیرا راهکارهای جالبی وجود دارد که از این اتفاق جلوگیری می کند. سعی کنید از ترفندهای گفته شده استفاده کنید.