روش متفاوت برای پخت مرغ در زمان کم!
بعضی از غذاهایی که در رستوران سفارش میدهید و بعد از مدتی جزو طرفداران آن میشوید هم میتوانید با در دسترسترین مواد اولیه در خانه آماده کنید و از آن لذت ببرید؛ مرغ با اسفناج جزو آن دسته از غذاهای بسیار لذیذ است که ظاهر بسیار وسوسهانگیز هم دارد؛ شما به راحتی میتوانید این غذای خوشمز را آماده کرده و از آن در مهمانیهای خود استفاده کنید. در این مطلب از دلتامگ با ما همراه باشید تا سادهترین طرز تهیه خوراک مرغ با اسفناج و سس پارمزان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای پخت مرغ با اسفناج:
برای تهیه این خوراک خوشمزه به 2 عدد فیله مرغ، 1 پیمانه اسفناج، 1 پیمانه پنیر پارمزان، 3 قاشق کره، یک پیمانه گوجه فرنگی، نصف پیمانه خامه، نصف پیمانه آب مرغ و به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه و سیر نیاز دارید.
مرحله اول پخت مرغ با اسفناج:
ابتدا سینههای مرغ را با دقت تمیز کنید. سپس آنها را به خوبی با نمک و فلفل سیاه از هر دو طرف مزهدار کرده و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم ادویهها به خرد گوشت برود.
مرحله دوم :
در این مرحله بعد از آنکه مرغها مزهدار شدند، یک ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و مقداری کره به آن اضافه کنید؛ سپس سینههای مرغ را در کره داغ قرار دهید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا از دو سمت آن طلایی شود.
مرحله سوم:
پس از اینکه مرغ به خوبی از هر دو طرف سرخ شد، آنها را از ماهیتابه خارج کرده و در یک بشقاب قرار دهید و به ساغ آماده کردن باقی مواد بروید.
مرحله چهارم:
در ادامه مجدد مقداری کره در ماهیتابه ریخته و پیاز، سیر و گوجهفرنگی ها را اضافه کنید. مواد را چند دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.
مرحله پنجم:
به آرامی آب مرغ و خامه را به مخلوط ماهیتابه اضافه کنید. سپس پنیر پارمزان رنده شده را اضافه نمایید و مخلوط را به خوبی هم بزنید تا سس شروع به غلیظ شدن کند. این کار را حدود ۲ تا ۳ دقیقه ادامه دهید.
مرحله ششم:
در این مرحله بعد از اینکه سس غلیظ شد، اسفناجها را به آن اضافه کرده و درب ماهیتابه را بگذارید تا اسفناج پخته شود؛ بعد از اینکه اسفناج نرم شد، مرغهای تفت داده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دتهید تا چند دقیقه درون سس بجوشد.
مرحله پایانی:
بعد از اینکه مرغ طعم سس را به خود گرفت، حرارت را خاموش کرده و غذا را در ظرف مورد نظر بریزید؛ در نهایت برای اینکه ظاهر غذای شما هم چشمنواز باشد، میتوانید آن را با جعفری خرد شده تازه تزیین کنید.