طرز تهیه اکبر جوجه به روش رستورانی با رب انار مخصوص
اکبر جوجه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که حالا هواداران خارجی پر و پا قرصی هم پیدا کرده است. اگر میخواهید یک طعم متفاوت و دلربایی را بچشید، این مدل مرغ را در کنار رب انار بخورید. البته در کنار آن برنج را به صورت کته یا دودی هم میتوانید استفاده کنید. مازندرانیها این خوراک خوشمزه را در کنار برنج کته مصرف میکنند. غذای خوشمزه شمالی اولین بار به دست علی اکبر کلبادی و همسرش در لیست غذاهای جذاب و خوشمزه به ثبت رسید. در ادامه با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.
اکبر جوجه خانگی با طعمی متفاوت و دلپذیر
برای آن که بتوانید یک غذای خوشمزه و متفاوتی با مرغ امتحان کنید، یک جوجه مرغ تهیه کنید. البته دقت کنید در طرز تهیه این غذا، نباید پوست مرغ را بگیرید. طرز تهیه این غذا آن قدر ساده است که میتوانید در خانه و برای مجالس دورهمی هم طبخ کنید.
مواد لازم:
1 عدد مرغ کوچک
2 عدد لیموترش
2 عدد پیاز
1 عدد هویج
1 عدد فلفل دلمهای
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیروو زعفران به میزان لازم
مواد مورد نیاز برای سس:
نصف پیمانه رب انار
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری پودر گردو
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
طرز تهیه اکبر جوجه:
1. اول از همه پیازها و فلفل دلمهای را خرد کرده و با روغن زیتون، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زعفران و کمی روغن زیتون در یک کاسه مخلوط کنید. آب لیموترشها را بگیرید و روی مرغ بریزید. وقتی خوب مخلوط کردید روی آن سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید. 12 ساعت اجازه دهید در یخچال بماند تا کامل طعم بگیرد.
2. یک قابلمه را با آب، فلفل، پودر سیر، زردچوبه و کمی نمک روی گاز بگذارید تا جوش بیاید. حالا مرغ مزه دار شده را از پیاز و تکههای فلفل دلمهای پاک کنید و داخل قابلمه بیاندازید. یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. بگذارید 10 دقیقه بجوشد و سپس خارج کنید تا آبش برود.
3. حالا در یک قابلمه از نصف بیشتر روغن بریزید. میتوانید از کره محلی هم برای خوش طعم شدن استفاده کنید. حرارت را ملایم کنید و مرغ را داخل آن بیاندازید. بگذارید کاملا برشته و سرخ شود. در حین سرخ شدن، در قابلمه را بگذارید.
4. در این مرحله سس رب انار را درست کنید. دو عدد حبه سیر را ریز رنده کنید. رنده سیر را با روغن زیتون، زعفران، گردو و رب انار مخلوط کنید. وقتی مرغ سرخ شد در کنار برنج بگذارید و رب انار را داخل ظرف کوچکی بریزید. نوش جان! اکبر جوجه شمالی شما آماده سرو است.
سخن آخر در رابطه با طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی با رب انار
هنگامی که میخواهید این غذای شمالی را درست کنید، بهتر است برنج خود را به صورت کته بپزید. اینطوری تمام ویتامینهای آن هم حفظ میشود. اگر سرخ کردن در قابلمه سخت است، آن را داخل سرخ کن بگذارید. این غذای لذیذ و خوشمزه را درست کنید و تجربیاتتان را با ما در میان بگذارید.