طرز تهیه باقلوا خانگی با استفاده از خمیر خانگی!
باقلوا یکی از شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار در ایران و سایر کشورهای خاورمیانه است که میتوانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید.
مواد لازم برای خمیر:
آرد: 3 پیمانه
آب: 1 پیمانه
نمک: 1 قاشق چایخوری
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مواد میانی:
گردو: 250 گرم
پسته: 100 گرم
بادام: 100 گرم
دارچین: 1 قاشق چایخوری
پودر قند: به مقدار لازم
کره: 200 گرم
زعفران: به مقدار لازم
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر:
۱_آرد، نمک و آب را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.مواد را با دست ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید.
۲_خمیر را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید. بعد از استراحت، خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
۳_هر قسمت از خمیر را به صورت جداگانه نازک پهن کنید. روی هر لایه خمیر کره ذوب شده بمالید.
طرز تهیه مواد میانی:
گردو، پسته و بادام را آسیاب کنید و با دارچین مخلوط کنید.
طرز تهیه باقلوا:
مرحله اول:
مخلوط مغزها را روی لایههای خمیر بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. خمیر را از لبه بلند به صورت رولی بپیچید و به قطعات 3 تا 4 سانتیمتری برش بزنید.
مرحله دوم:
رولهای باقلوا را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید بچینید. روی باقلواها را با کره ذوب شده و زعفران مخلوط شده رومال کنید.
مرحله سوم:
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا باقلواها طلایی و برشته شوند.
مرحله نهایی:
بعد از پخت، باقلواها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. سپس با پودر قند و گلاب تزیین کنید و سرو کنید.