طرز تهیه باگر کیک، ترند ترین کیک موجود در بازار!

طرز تهیه باگر کیک، ترند ترین کیک موجود در بازار!

باگر کیک، که به عنوان کاپ کیک خامه‌ای بزرگ هم شناخته می‌شود، یک شیرینی خوشمزه و زیباست که می‌تواند برای هر مناسبتی، از تولد تا جشن‌های دیگر سرو شود.باگر کیک

مواد لازم برای تهیه باگر کیک:

برای کیک:

3 عدد تخم مرغ

120 گرم شکر

80 گرم کره (در دمای اتاق)

120 گرم آرد

1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

1/2 قاشق چایخوری نمک

125 میلی لیتر شیر

1 قاشق چایخوری وانیل

برای کرم:

250 گرم خامه صبحگاهی

50 گرم پودر قند

1 قاشق چایخوری وانیل

برای تزیین:

میوه (توت فرنگی، تمشک، بلوبری و …)

شکلات

اسمارتیز

هر چیز دیگری که دوست دارید!باگر کیک

مرحله اول تهیه باگر کیک:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. برای تهیه کیک، تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شود.باگر کیک

مرحله دوم:

کره را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید.

مرحله سوم:

مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید و به آرامی با همزن بزنید تا یکدست شود. شیر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله چهارم:

مایه کیک را به طور مساوی بین 3 یا 4 قالب باگر (یا قالب‌های کاپ کیک بزرگ) تقسیم کنید. کیک ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا خلال دندان فرو رفته در مرکز آنها تمیز بیرون بیاید.باگر کیک

مرحله پنجم:

کیک ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. برای تهیه کرم، خامه صبحگاهی، پودر قند و وانیل را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا سفت و فرم بگیرد.

مرحله آخر:

با استفاده از ماسوره قنادی، کرم را روی کیک های خنک شده بریزید. با میوه، شکلات، اسمارتیز یا هر چیز دیگری که دوست دارید باگر کیک ها را تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا