طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه: یک دسر نوستالژی برای دهه شصتی ها

طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه: یک دسر نوستالژی برای دهه شصتی ها

یستنی زمستانی از گذشته تا کنون طرفداراران خاص خود را داشته است. این بستنی ها خاطرات نوستالژی را برای ما زنده می کنند و معمولا جای بستنی های خنک زمستانی را می گیرند. این بستنی ها را هم می توان در بیرون تهیه کزد و هم می توان در خانه تهیه کرد.طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه

در ادامه این مطلب از نی نی بان ما را در آموزش تهیه بستنی زمستانی دنبال کنید:طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه

مواد لازم:

  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق چای خوری
  • آب سرد: ۲ قاشق غذا خوری
  • نان میکادو: یک تا دو ورق
  • شکلات تخته‌ ای: به مقدار لازم
  • شکلات شیری آب شده: به مقدار لازم

مرحله اول تهیه بستنی زمستانی

در مرحله اول تهیه بستنی زمستانی، نان میکادو را با کاتر به حالت گرد در آورده و آن‌ها را قالب بزنید. قطر آن را می‌توانید به صورت دلخواه درآورید. از آنجا که نان‌ها نازک هستند روی یکی از آن‌ها را شکلات سفید آب شده می‌زنیم. زیرا می‌خواهیم یکی دیگر از نان‌ها را به آن بچسبانیم.

مرحله دوم تهیه بستنی زمستانی

پس از آنکه شکلات شیری را روی نان ها مالیدیم، نان بعدی را به آن می‌چسبانیم تا قطر نان دو برابر شود. از طرف دیگر پودر ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. سپس در اواسط کار آن را به روش بن ماری حل می‌کنیم.طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه

مرحله سوم

در مرحله سوم، سفیده تخم مرغ را با همزن هم زده و بعد از اینکه کف کرد وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. سپس حین هم زدن، پودر قند را کم کم اضافه کرده و آن قدر هم می‌زنیم تا سفیده فرم بگیرد. این کار را باید آن قدر ادامه دهید که بعد از برگرداندن ظرف، کف از داخل آن نریزد. سفیده فرم گرفته را روی حرارت ظرف آبی که در حال جوش است قرار داده و شروع به هم زدن می‌کنیم. این کار را به طور مداوم و به مدت حداقل ۱۰ دقیقه ادامه می‌دهیم تا سفیده‌ها کاملاً پخته شده و فرم سفت به خود بگیرند.

مرحله چهارم

در این مرحله، ژلاتین را به روش بن ماری حل می‌کنیم تا کاملاً شفاف شوند. سپس اجازه می‌دهیم دمای آن کاهش یافته و به دمای اتاق برسد. پس از اینکه سفیده‌ها کاملاً پخته و سفت شدند آن را از روی حرارت برداشته و ژلاتین را به آن اضافه می‌کنیم. سپس به آرامی هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. دقت کنید که سفیده را زیاد هم نزنید چون ممکن است شل شود. آن را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله پنجم

همه مواد را داخل قیف بریزید. اگر سر ماسوره ساده دارید از آن استفاده کنید. در این مرحله باید کمی سرعت عمل داشته باشید. مواد را سریعاً از داخل قیف روی نان‌ها پایپ کنید و بعد به فریزر انتقال دهید. سعی کنید این کار را سریع انجام دهید. چرا که اگر در محیط بمانند ممکن است شل شوند. بستنی‌ها را دو تا سه ساعت در فریزر بگذارید تا کاملاً خود را گرفته و سفت شوند.

مرحله ششم

شکلات‌ها را روی حرارت به روش بن ماری آب کرده و اجازه دهید تا از دما بیفتند. بعد بستنی‌ها را از فریزر خارج کرده و روی آن‌ها شکلات بریزید تا سطح آن را کاملاً پوشش دهند. سپس آن‌ها را به یخچال انتقال دهید تا شکلات‌ها خود را ببندند. در صورت تمایل می‌توانید روی شکلات‌ها را با بستنی و ترافل یا پودر نارگیل تزیین کنید. دسر شما اماده است. نوش جان!

سخن آخر

همانطور که دیدید تهیه بستنی زمستانی در خانه بسیار راحت است و شما می توانید این دسر خوشمزه را به سادگی برای عزیزانتان درست کنید. امیدواریم که از خواندن این مطلب از نی نی بان لذت برده باشید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا