طرز تهیه حمص(هوموس)، به روش عربی!
حمص یا هوموس یک غذای اصیل عربی میباشد که پایه آن نخود است. رسپی های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد که همگی تقریبا شبیه به هم هستند.
در ادامه به بررسی طرز تهیه حمص خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه هوموس:
نخود: ۱۰۰ گرم
سیر: ۱ یا ۲ حبه
ارده کنجد: نصف فنجون
روغن زیتون: نصف فنجون
نمک: به مقدار لازم
پودر زیره سیاه: به مقدار لازم
پودر پاپریکا: به مقدار لازم
آب یخ: به مقدار لازم
پیاز، جعفری و پاپریکا: برای تزیین
مراحل تهیه هوموس:
مرحله اول تهیه، آمادهکردن نخود
نخود رو باید بذارید حداقل سه ساعت توی آب خیس بخوره. برای نتیجه بهتر بعد از خیس خوردن نخود پوستش رو بگیرید ا در نهایت بافت حمص یکدست بشه. بعد نخود رو برای ۴۵ دقیقه بپزید و حین پخت، کف روی آب رو جمع کنید. نخود باید به قدری بپزه که با فشار انگشت کاملا له بشه.
مرحله دوم، تهیه حمص
نخود پخته شده رو داخل غذاساز بریزید. سیر، روغن زیتون، ارده کنجد، نمک و پودر زیره رو بهش اضافه کنید و مواد رو میکس کنید. آب یخ رو کم کم به مواد اضافه کنید تا به یه بافت لطیف و یکدست برسید. در آخر آب یک لیموی تازه رو بگیرید و به حمص اضافه کنید.
مرحله سوم، آمادهسازی نون لواش
مطابق ویدیو نون لواش رو مثلثی برش بزنید و داخل یه کاسه با پودر پاپریکا، پودر زیره سیاه، نمک و روغن زیتون مخلوط کنید. بعد واسه ۳ تا ۴ دقیقه بذارید داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه.
مرحله چهارم و سرو
حمص رو داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری خرد شده تزیین کنید. نون لواش رو که مثل چیپس شدن دور ظرف بچینید و یه کم دیگه پودر پاپریکا و روغن زیتون روی حمص بریزید.