سالاد اندونزی در کنار سالاد ماکارونی، سالاد الویه و سالاد فصل، پیر و جوان نمیشناسد. وقتی به دنبال یک سالاد خوشمزه و در عین حال همهپسند برای مهمانیهایمان میگردیم، کمتر سالادی پیدا میشود که مثل سالاد اندونزی، محبوب قلب همه باشد و خیلی زودتر از غذاهای دیگر، از سر میز خالی شود. پس با این مطلب همراه باشید تا طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس را بیاموزیم که سالادی خوشمزه است بهسرعت آماده میشود تا به عنوان بهترین گزینه برای مهمانیها در نظر گرفته شود.
مواد لازم برای طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس
- کلم سفید ۲ پیمانه
- کلم قرمز ۲ پیمانه
- ژامبون گوشت یا مرغ نصف پیمانه
- ذرت شیرین نصف پیمانه
- نخودفرنگی نصف پیمانه
- خیارشور نصف پیمانه
- هویج متوسط ۲ تا ۳ عدد
- سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
- ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
- آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- شکر نصف قاشق غذاخوری
- آویشن به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- کشمش در صورت تمایل
مراحل طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس
1. آماده کردن مواد
درست کردن یک سالاد اندونزی خوشمزه، به مراحل سخت و پیچیدهای نیاز ندارد. در واقع بیشترین زمان در تهیه این سالاد، صرف خرد کردن و آمادهسازی مواد میشود.
برای درست کردن این سالاد، کلمهای سفید و قرمز و همچنین هویجهای پوستکنده را به صورت خلالی خیلی نازک خرد کنید. ژامبونها و خیارشورها را هم به صورت مکعبی درشت خرد کنید.
چنانچه از کنسرو آماده ذرت و نخودفرنگی استفاده میکنید، آنها را آبکش کنید. در غیر این صورت، ذرت و نخودفرنگی را در یک قابلمه به همراه آب و نمک ریخته و اجازه بدهید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. در پایان، یکی از نخودفرنگیها را امتحان کرده تا از پخته شدنشان اطمینان حاصل کنید، سپس آنها را آبکش کنید و بگذارید کمی سرد شوند.
2. آماده کردن سس
راز تهیه یک سالاد اندونزی خوشمزه، در سس آن است و سالادهای ایرانی به حجم زیاد سس معروف هستند! برای تهیه سس سالاد اندونزی، در یک ظرف کوچک سس مایونز، ماست، آبلیمو، روغن زیتون، شکر، آویشن و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید.
نکته: چنانچه رژیم غذایی خاصی دارید یا میخواهید سس سالمتری داشته باشید، از سس مایونز رژیمی استفاده کنید. همچنین در بسیاری از دستورهای اصلی تهیه سالاد اندونزی در کشورهای دیگر، به جای سس مایونز از ترکیب سرکه سیب و روغن زیتون استفاده میشود که بسیار سالمتر است و میتوانید این ترکیب را هم امتحان کنید.
3. ترکیب کردن مواد
حالا نوبت به ترکیب کردن مواد سالاد اندونزی باهم میرسد. همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد سالاد، به سس آغشته شوند.
سپس برای جا افتادن سالاد، آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدهید و سپس سرو کنید.
نکته: برای تزیین سالاد اندونزی و همچنین خوشطعمتر شدن آن، میتوانید از گشنیز خرد کرده و سیاهدانه استفاده کنید.