طرز تهیه ماکارونی با تمام فوت و فن؛ راز قرمز شدن رنگ ماکارونی
طرز تهیه ماکارونی و قرمز شدن آن، یک فوت و فن خاصی دارد که در اینجا یاد خواهید گرفت. ماکارونی یک غذای بینالمللی و پرطرفدار است که طعم لذیذی دارد. اگر میخواهید یک غذای خوشمزه با ماکارونی داشته باشید، این دستور تهیه را امتحان کنید. از آن جایی که این غذا با ریختن در آب جوش و سریع پختن آماده میشود، باب میل ایرانیان است. اگر میخواهید یک غذای سریع و خوشمزه و در عین حال مجلسی داشته باشید، همراه ما بمانید.
طرز تهیه ماکارونی مجلسی خوش رنگ و لعاب
در هنگام طرز تهیه ماکارونی دقت کنید که نشاسته آن را کامل بشویید. هر چه نشاسته ماکارونی کمتر باشد، سس مواد بیشتر خود را نشان میدهند. همین عامل کمک میکند تا رنگ و روی غذای شما زیبا و قرمزتر به نظر برسند. در ادامه با مواد لازم و دستور پخت آن آشنا میشویم.
مواد لازم:
1 بسته 500 گرمی ماکارونی
200 گرم گوشت چرخ کرده
100 گرم قارچ
1 عدد پیاز بزرگ
1 عدد فلفل دلمهای
4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل، زعفران، آویشن، زعفران دم کرده و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه ماکارونی خوشمزه:
1. پیاز را ریز رنده کنید تا سس را لعاب بدهد. در تابه بریزید و بگذارید روی حرارت آبش گرفته شود. بعد روغن بریزید و آن را سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی و سبک شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا بافت گوشت باز شود. در این حین فلفل دلمهای را درشت خرد کرده و داخل تابه بریزید تا سرخ شود.
2. قبل از آن که کامل گوشت سرخ شود، فلفل، نمک، زردچوبه و آویشن را اضافه کنید. هنگامی که گوشت کامل سرخ شد، وسط تابه را خالی کنید و رب گوجه را بریزید. اجازه دهید رب خوب سرخ شود. سپس مقداری آب جوش بریزید تا مایه روان شود. بعد رب را با مواد مخلوط کنید. در این حین قارچ هم اضافه کنید تا آب نیاندازد.
3. در این حین ماکارونی را داخل آب جوش بریزید و ده دقیقه اجازه دهید تا خوب نرم شود. در این حین میتوانید نمک هم اضافه کنید. کمی هم زردچوبه بریزید تا رنگ ماکارونی بعد از پخت خوش آب و لعاب شود.
4. وقتی ماکاراونی پخت آبکش کنید و خوب با آب سرد بشویید. قابلمه را روی اجاق بگذارید تا گرم شود. روغن بریزید و سیب زمینی یا نان برای ته دیگ بیاندازید. ماکارونی را بریزید و لابهلای آن مواد را پخش کنید. حدود بیست دقیقه بعد ماکارونی دم میدهد. روی آن زعفران دم کرده را بریزید و دو دقیقه زمان دهید. سپس خاموش کنید و خوب هم بزنید. در ظرف جدید بریزید و سرو کنید. نوش جان!
سخن آخر در رابطه با طرز تهیه ماکارونی مجلسی و خوشمزه
برای طرز تهیه ماکارونی قرمز رنگ، کافی است ربتان را خوب سرخ کنید. همچنین در هنگام پخن ماکارونی به آب جوش آن، زردچوبه اضافه کنید. قارچ را در آخر اضافه کنید تا آب نیاندازد. شما چه روشی را برای پخت بهتر و خوش رنگ شدن ماکارونی پیشنهاد میکنید؟