طرز تهیه ماکارونی در فر با طعم پیتزا!
ماکارونی در فر یکی از روش های محبوب تهیه ماکارونی است که طرفداران زیادی دارد و بسیار خوشمزه و راحت است برای پخت این غذا رسپی های مختلفی وجود دارد.
در ادامه به آموزش تهیه ماکارونی در فر خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه ماکارونی در فر:
ماکارونی: 400 گرم
سیر: دو حبه
پوره گوجه فرنگی: 400 گرم
گوجه فرنگی : دو عدد
پنیر موزارلای توپی : 250 گرم
پنیر پارمسان : 50 گرم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم
برگ ریحان: به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
مرحله اول تهیه ماکارونی در فر:
قدم اول برای تهیه ماکارونی با پنیر در فر، روشن کردن فر و تنظیم دمای آن روی 200 درجه سانتیگراد است.
مرحله دوم
در این مرحله، مقداری روغن داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. سیر را خرد کرده و داخل قابلمه بریزید. سپس به مدت یک دقیقه تفت دهید.
مرحله سوم
گوجه فرنگیها را بعد از این که شستید به صورت متوسط خرد کرده و همراه رب گوجه فرنگی و پودر فلفل قرمز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. حدود 10 دقیقه مواد را با هم بپزید.
مرحله چهارم
در این 10 دقیقهای که مواد در حال جوش خوردن هستند، یک قابلمه متوسط بردارید. داخل آن تا بیشتر از نصف آب بریزید. اجازه دهید تا به جوش بیاید. ماکارونیها را با مقداری روغن و نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزند. بعد از آن که ماکارونی تا حدی نرم شد، آنها را آبکش کنید. حواستان باشد ماکارونی نباید خیلی نرم شود؛ زیرا حین پختن له خواهد شد.
مرحله پنجم
ماکارونی پخته شده را داخل سسی که آماده کردهاید بریزید و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم
یک ظرف مناسب فر بردارید. نیمی از مخلوط ماکارونی و سس را داخل ظرف بریزید. پنیرهای موزارلا را به صورت ورقهای برش دهید و روی ماکارونی بچینید. بعد از آن، مقداری پودر پارمزان هم روی ماکارونی بپاشید. باقیمانده مواد ماکارونی را هم اضافه کنید. بعد از آن، دوباره روی مواد پودر پارمزان و پنیر موزارلا بچینید.
مرحله هفتم
ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود. سپس، آن را با برگ ریحان تزئین کنید.