طرز تهیه نان سیر ترد و خوشمزه با نان باگت!
نان سیر که با نان باگت تهیه میشود، معمولا به عنوان پیش غذا سرو میشود و یک غذای بینالمللی است که له روش های مختلف تهیه میشود.
در ادامه به آموزش تهیه نان سیر پرداختهایم. با ما همراه باشید:
مواد لازم جهت تهیه نان سیر:
نان باگت یا نان فرانسوی ۳ عدد
سیر ۳ بوته
کره ۱ عدد ۵۰ گرم
جعفری ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان به میزان لازم
پنیر ورقه ای ۵ الی ۶ ورقه
نمک، فلفل سیاه، اورگانو به میزان لازم
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
مرحله اول تهیه نان سیر:
ابتدا بوته های سیر را میشوییم و از وسط زا چاقو برش میزنیم. روی روته های سیر نمک و فلفل میریزیم و سپس روی آن روغن زیتون و اورگانو میریزیم و داخل ورق آلومینیوم میپیچیم.
مرحله دوم:
فر را از قبل روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود. سیر را داخل فر قرار میدهیم. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانیگراد قرار میدهیم و به مدت نیم ساعت میگذاریم شیر ها نرم و مزه دار شوند.
مرحله سوم:
در این مرحله بوته های مزه دار شده را از فر خارج میکنیم تا خنک شوند. سپس سیر را از پوستش جدا کرده و داخل ظرفی میریزیم.
مرحله چهارم:
پس از این جعفری را می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم. کره را به همراه جعفری خرد شده و پنیر پارمیزان به سیر اضافه می کنیم و با چنگال آن ها را کاملا له و مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم.
مرحله پنجم:
پس از آماده سازی مواد ، نان باگت ها را از وسط نصف کرده و همین طور داخل آن ها را نیز کاملا خالی می کنیم. از مایه سیر داخل نان باگت ها می ریزیم و با پشت قاشق روی آن ها را صاف می کنیم و روی هر کدام پنیر ورقه ای قرار میدهیم.
مرحله ششم:
سینی فر را پس از اینکه داخل فر گرم شد بیرون میآوریم و نان باگت ها را داخل آن میچینیم. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و سینی را داخل فر میگذاریم. ۵ دقیقه برای برشته شدن روی پنیرها کافی است. نان های آماده شده را روی ظرف بچینید و میل کنید. نوش جان!