طرز تهیه کالباس مرغ خانگی؛محال است عاشق این کالباس مرغ خانگی نشوید!

یکی از فست فودهای مورد علاقه‌ی اکثر افراد، سوسیس و کالباس است. و احتمالا همه‌ی ما می‌دانیم که این غذاها خیلی سالم نیستند و اگر رژیم غذایی سالم‌خواری داشته باشید، بهتر است که این مواد را حذف کنیم.

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه‌ی کالباس مرغ خانگی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید از خوردن آن لذت ببرید بدون اینکه عذاب وجدان داشته باشید!

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

مواد لازم تهیه کالباس مرغ خانگی

موادمقدار
قارچ۳۰۰ گرم
هویجیک‌ عدد
سینه و ران مرغ (دوبار چرخ شده و نیمه منجمد)یک کیلو
سیر۱۲ حبه
ادویه‌ی پاسترامی۲۰ گرم
پودر تخم گشنیزیک و نیم قاشق چای‌خوری
فلفل سفید آسیاب شدهیک قاشق چای‌خوری
جوز هندینوک قاشق چای‌خوری
آویشنیک قاشق چای‌خوری
نمک۲۰ گرم
یخ خرد شده۵۰۰ گرم
شیر خشک۴۵ گرم
پودر نشاسته‌ی گندم۸۵ گرم
روغن مایع۲۵۰ گرم

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

۱.ابتدا قارچ و هویج را خرد کنید. قارچ‌ها را بلانچ کنید؛ یعنی به مدت دو الی سه دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و سپس دو الی سه دقیقه داخل آب یخ قرار دهید.

۲.گوشت مرغ که ترکیبی از ران مرغ و سینه مرغ است را دوبار چرخ کنید و داخل فریزر قرار دهید تا نیمه منجمد شود. داخل میکسر قرار دهید و سیرها را به گوشت اضافه کنید. ادویه‌ها که شامل ادویه‌ی پاسترامی، پودر تخم گشنیز، فلفل سفید، آویشن، جوز هندی و نمک است را به گوشت اضافه کنید. سپس نصف مقدار یخ خرد شده را داخل میکسر بریزید. سه الی چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا خمیری و یک‌دست شود.

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

کامل که خمیری شد، شیر خشک و پودر نشاسته گندم هم به مواد اضافه کنید. مابقی یخ را نیز اضافه کرده و به مدت سه الی چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا خمیری و یک‌دست شود. سپس روغن مایع را کم کم روی مواد بریزید و هم بزنید تا خمیری شود و رنگ آن نیز روشن شود. در آخر قارچ و هویج را اضافه کرده و ترکیب کنید. یک نکته‌ی مهم در تهیه‌ی کالباس این است که همه‌ی مواد از قبل باید آماده باشند و دمای گوشت نباید بالا رود و در تهیه‌ی آن باید سرعت عمل داشته باشید.

۳. کالباس‌ها را می‌توانید داخل غلاف‌های کالباس با کمک قیف بریزید و دو سر آن را محکم ببندید. دقت کنید که داخل کالباس نباید هوا باشد بنابراین هنگام بستن آن کاملا هواگیری کنید. اگر غلاف ندارید می‌توانید از لیوان استفاده کنید. داخل یک لیوان را چرب کنید و مواد کالباس را داخل آن بریزید و روی آن را فویل بکشید.

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

یک روش دیگر استفاده از سلفون است. مواد کالباس را داخل سلفون بریزید و چندین لایه سلفون بکشید و دو سر آن را محکم ببندید فقط دقت کنید کالباس را داخل سه لایه فویل هم بپیچید و سپس مرحله‌ی پخت آن را انجام دهید که آب داخل آن نرود.

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

۴. غلاف‌های فرم گرفته را دو ساعت داخل آب ۸۰ درجه بپزید (آب ۸۰ درجه خیلی خیلی داغ است ولی نجوشیده است). بعد از دو ساعت که پخت تمام شد، کالباس‌ها را داخل آب و یخ قرار دهید. بعد از آب و یخ بهتر است دو ساعت هم کالباس‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا