کیک خونگی با سس کارامل! تو قابلمه روی گاز کیک بپز!
«فر نداری؟ اشکال نداره این کیکو روی گاز درست کن!»
در روزگاران گذشته که فر در اختیار همگان نبود آیا کیک نمیخوردند؟! پس با قابلمه و گاز دوست باشید و بدانید که این دستور برای راحتی شما فراهم شده است!
شاید در ذهنتان باشد که کیکها با سختترین دستورها و بیشترین امکانات و وسایل موردنیاز آماده میشوند. اما کیکی که بدون فر و داخل قابلمه پخته بشود و طعمی بهشتی به شما بدهد اینجاست! همین الان دست به کار شوید و از سادگی آن حیرت کنید! مطمئن باشید تمام وسایل آن را هم در اختیار دارید! باور نمیکنید؟ مواد لازم را بخوانید!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
تخم مرغ | سه عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شکر | یک لیوان |
شیر یا آب | یک لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
آرد | دو لیوان |
پودر هل و زعفران (به دلخواه) | به مقدار لازم |
بیکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه ساده ترین کیک خانگی
تخم مرغها را به همراه وانیل و شکر خوب با همزن بزنید. اینکه همزن شما دستی است یا برقی اهمیتی ندارد فقط باید این ماده کشدار و کرم رنگ بشود. شیر و روغن و پودر هل و زعفران را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد و بیکینگ پودر را دو سه بار با هم الک کنید و داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست بشود گلوله گلوله نماند.
یک قابلمه نچسب سایز 18 تا 20 لازم دارید. اگر سایز قابلمه بزرگتر باشد کیک شما از ضخامت کمتری برخوردار میشود. قابلمه را کمی چرب کنید و آرد بپاشید. مواد کیک را داخل آن بریزید و یک شعله پخش کن روی گاز قرار دهید. با شعلهی ملایم در حالیکه در قابلمه را به همراه دم کنی بستهاید اجازه بدهید 30 تا 45 دقیقه کیک بپزد. وقتی کمی خنک شد لبههای کیک را با چاقو جدا کنید و کیک را از قابلمه دربیاورید. وای از این کیک. هم پف عالی دارد هم طعم بی نظیر هم بافت اسفنجی. قطعا بعد از خوردن آن هر کسی دستورش را از شما خواهد گرفت!
حالا عجله نکنید. سس کارامل را هم یاد بگیرید که باعث معرکه شدن طعم کیکتان میشود.
سس کارامل
مواد لازم برای سس کارامل
ماده غذایی | مقدار |
شکر | یک لیوان |
کره | یک قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
شکر را داخل یک تابه بریزید و روی گاز با حرارت کم قرار بدهید. اصلا شکر را هم نزنید تا تمام آن ذوب بشود. بعد از 10 دقیقه کره را داخل آن بریزید و 5 دقیقه دیگر اجازه بدهید بماند. در آخر هم خامه را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و سس را هم بزنید تا یکدست بشود.
کارامل که حرارت خود را از دست داد روی کیک بریزید و برای چند دقیقه داخل یخچال قرار بدهید و بعد از آن نوش جان کنید.