طرز تهیه 3 دسر زمستانی میوه ای خوشمزه و بی نظیر
زمستان فصلی است که بسیاری از ما از دسر زمستانی و غذاهای آن لذت میبریم از گرمای بخاری و لذتبردن از دسرهای گرم و شیرین. در این فصل، بسیاری از افراد در سراسر جهان به تهیه دسرهای شکلاتی و دسرهای دیگر مشغول میشوند تا از طعم و لذت بینظیر آنها در فصل سرد بخصوص لذت ببرند.
1-پودینگ شکلات کره ای با پرتقال:
پرتقال یک میوه زمستانی است که طرفداران زیادی دارد و می توان با روش های مختلف از آن استفاده کرد.
طرز تهیه دسر زمستانی پودینگ شکلات کره ای با پرتقال
1-قبل از هر کاری فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد آماده کنید.
2-برای تهیه این دسر زمستانه به دو عدد کروسان، کره، خامه فرم گرفته، شکلات خرد شده، تخم مرغ، شکر و پوست پرتقال رنده شده نیاز دارید.
3-کروسانها را به دو قسمت تقسیم کنید، روی آن کره بمالید و از سمتی که برش خرده در ظرفی روی هم قرار دهید.
4-پس از آن خامه را مقداری حرارت دهید و بعد از برداشتن آن از روی حرارت، شکلات را به آن اضافه کنید که شکلات ذوب شود.
5-پوست پرتقال، شیر، تخممرغ و شکر را در ظرفی جدا مخلوط کنید، مواد آماده شده شکلات نیز به آن اضافه شود.
5-توجه داشته باشید که حتما مواد یکدست شوند. مواد آماده شده را روی کروسانها بریزید.
6- دقیقه فرصت دهید تا مواد به خورد هم برود و در نهایت ظرف کروسان را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. این دسر خوشمزه را میتوان با خامه سرو کرد.
3-ریکوتا وانیلی و خرمالو
خرمالو یک میوه پاییز با طعمی بسیار خوشمزه مخصوص فصلهای سرد است. دسر ریکوتا وانیلی و خرمالو با هزینه کم و به سرعت تهیه میشود.
طرز تهیه ریکوتا وانیلی و خرمالو
1-برای این منظور سه خرمالو را شسته و از وسط نصف کنید.
2-درون خرمالو را در ظرف مناسبی خالی کرده و مقدار کمی پوست پرتقال را به آن اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه ریکوتا، شکر و وانیل را به صورت یکدست با هم مخلوط کنید.
3-ظرف سرو خود را آماده کنید، سپس مقداری از کرم ریکوتا در آن ریخته، بعد از آن لایهای از پوره خرمالو را روی آن بریزید.
4-در نهایت منتظر بمانید که مواد خنک و این دسر زمستانه آماده میل شود.
3-دسر زمستانی با آناناس
گرچه این میوه مربوط به مناطق گرمسیری است، اما از لحاظ طبع مناسب هوای زمستان است. برخی آن را به امگا 3 تشبیه میکنند و از آن برای تضمین داشتن زندگی سالم یاد میکنند.
1-برای تهیه این دسر ساده و سریع، آناناس را برش بزنید، در صورتیکه کندن پوست آناناس برای شما دشوار است، میتوانید برای تهیه این دسر زمستانه از کمپوت آناناس استفاده کنید.
2-بعد از آماده کردن آناناس، 2 عدد تخممرغ را با نصف آب آناناس مخلوط کرده و مقداری آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید.
3-پس از آن نمک و فلفل قرمز را به مواد خود اضافه کنید.
4-در ظرفی جداگانه آرد سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
5-اکنون تابه را گرم کرده و با مقداری روغن حلقههای آناناس را درون آن سرخ کنید، البته قبل از این کار حتما حلقههای آناناس را در پودر سوخاری و نارگیل بغلتانید.
6-حالا وقت آن رسیده که سس جذاب پیناکودا را تهیه کنید.
7-برای این منظور باید شیر نارگیل، شکر، آب آناناس، نشاسته ذرت و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. بعد از آن، این ترکیب را روی حرارتی ملایم قرار دهید که مایهای غلیظ به دست آید و در نهایت روی آناناسهای سرخ شده که در ظرفی چیده شدهاند، بریزید.
سخن آخر
انواع مختلفی از دسرها برای زمستان وجود دارند که برخی از آنها از میوههای مخصوص فصل زمستان تهیه میشوند و طعمی دلچسب و خوشمزه به آنها میدهند. این دسرها یکی از لذتهای ویژه زمستانی هستند که میتوانند گرمای دل را به ما برسانند و این فصل را به یک تجربه لذتبخش تبدیل کنند.