چیکار کنم کیکم پف زیاد داشته باشه؟
پف زیاد کیک یکی از فاکتورهای زیبایی و همچنین خوش ظاهری دسر است که با ترفندهای موثر، حاصل میشود. برای پف کردن کیک نیازی نیست از مواد خاصی استفاده کنید. بلکه شما همان مواد پایه و اساسی را باید به طرز صحیحی مصرف کنید. هر چه اسفنجی شدن کیک شما بیشتر و مناسبتر باشد، پوکتر و خوشمزهتر خواهد شد. اگر میخواهید بدانید چگونه کیک پفکی بپزید، همراه ما باشید.
روش هایی برای پخت کیک با پف زیاد
پخت کیک اسفنجی یا پفکی یکی از هنرهایی است که هر کسی باید بلد باشد. اگر کیکی که درست میکنید به کف قالب بچسبد و پف نکند، چه فایدهای دارد؟! رعایت نکات زیر میتواند به شما در تهیه کیک پفکی و اسفنجی مانند که ظاهر زیبا دارد، کمک زیادی کند. این نکات عبارت هستند از:
1. آرد | اصلی ترین نکته برای پف زیاد
اگر میخواهید کیکتان به خوبی پف یا ورم کند، حداقل آرد را باید سه بار الک کنید. همچنین بهتر است هر مقدار بکینگ پودری که در طرز تهیه کیک به کار میبرید را با آرد مخلوط و الک کنید. با الک کردن آرد و بکینگ پودر سبک میشود.
2. سفیده تخم مرغ | پفکی و نرم
اگر تخم مرغ را به صورت زرده و سفیده قاطی با هم استفاده میکنید، روی دور تند همزن بذارید. اگر سفیده تخم مرغ را میخواهید به تنهایی استفاده کنید، مدام هم بزنید. آن قدر هم بزنید تا پفکی شود و بافت نرم و لطیفی بگیرد. اگر میخواهید سفیده خوب پفکی شود، شکر بیشتری را به آن اضافه کنید.
3. فر | باز کردن در ممنوع
اگر میخواهید کیک شما پف زیاد و اسفنجی داشته باشد، حین پختن اصلا در آن را باز نکنید. اگر در فر را در حین پخت باز کنید، پف کیک میخوابد. وقتی بوی کیک از درون فر شما بلند شد، وقت آن است که در را بلز کنید. در نهایت با خلال دندان آن را چک کنید.
4. مواد با دمای محیط | برای پوک شدن
اگر میخواهید کیک شما پوک شود و پف زیادی داشته باشد، مواد لازم را به دمای محیط برسانید. تخم مرغ، شیر، ماست، کره و… را دو ساعت قبل در دمای محیط بگذارید.
5. بکینگ پودر | تازه و سالم
از بکینگ پودر مانده و تاریخ گذشته استفاده کنید. سعی کنید بکینگ پودر خود را در یخچال نگهداری کنید تا همیشه تازه بماند. اگر کهنه باشد، کیک پف نمیکند.
سخن آخر در رابطه با نکات لازم برای پف زیاد کیک
اگر میخواهید کیکتان پفکی و نرم شود، بهتر است نکات بالا را رعایت کنید. هنگامی که میخواهید کیک بپزید، مواد را در یک جهت هم بزنید. قبل از آن که سفیده را به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا پفکی شود. در نهایت در فر را به هیچ عنوان زودتر از موعد باز نکنید. شما کدام نکته را برای پف کردن بیشتر کیک، موثر میدانید؟