ترفندهای کاربردی برای گرفتن تلخی بادمجان
ترفندهای کاربردی قدیمی و بلا استفاده برای گرفتن تلخی بادمجانها را کنار بگذارید! بلکه بیایید با روشهای جدید و کاملابه صرفه، طعم بادمجانهای خود را لذیذتر کنید. تا قبل از پختن و چشیدن طعم بادمجان، نمیتوان متوجه شد که تلخ است یا شیرین. به هر حال اگر بعد از خرید متوجه شدید که تلخ هستند از ترفندهای حرفهای ما استفاده کنید.
ترفندهای کاربردی که با آن دیگر بادمجان تلخ نخواهید داشت!
فکر کنید بعد از پختن چند کیلو بادمجان، تازه متوجه شدهاید تلخ هستند! در این حالت چه شوکی به شما وارد میشود؟ با خود میگویید این همه پول خرج کردهام باز هم تلخ است؟! زمان به هدر رفته برای پختن آن را چه کنم؟ مهمان دارم با بادمجان تلخ چه کنم؟ این اتفاق برای هرکس ممکن است بیفتد؛ اما دیگر با ترفندهای کاربردی خبری از تلخی بادمجانها نخواهد بود.
1. یخ زدن | ترفند کاربردی جادویی
روش یخ زدن یا انجماد، یکی از بهترین ترفندهای کاربردی برای گرفتن تلخی بادمجانهای شما است. شما اول و آخر باید بادمجانهای خود را پوست بگیرید. پس بعد از شستشو بادمجان، آنها را خوب پوست بکنید. به مدت ده دقیقه در فریزر بگذارید تا یخ بزند. بعد از گذشت مدت زمان معلوم، آنها را از فریزر خارج کنید. بعد از آن که یخ بادمجان آب شد، آنها را با دست فشار دهید. با فشار دادن بادمجانها، آب سیاه رنگی از آن خارج میشود. تمام شد! حالا بادمجان شما تلخی خود را پس داده است و آماده سرو خواهد بود.
2. آبلیمو | روش بی دردسر و موثر
یکی دیگر از ترفندهای کاربردی و جالب که فکرش را هم نمیکنید، استفاده از آبلیمو است. این ماده خوراکی میتواند در عرض بیست دقیقه تلخی بادمجانهای شما را برطرف کند. به این صورت که بعد از خرد و آماده کردن بادمجان، آنها را در آب بیاندازید. سه قاشق غذاخوری آبلیمو به آن بزنید. حالا بیست دقیقه مهلت دهید تا کار خود را بکند. بعد آنها را خارج کنید و بگذارید خشک شوند. در این حین میتوانید کمی آنها را هم فشار دهید تا آب اضافی تلخی گرفته شود.
3. نمک | کاربردی همیشگی و در دسترس
نمک همیشه در دسترسترین مادهای بوده که در آشپزخانه است. کافی است بعد از پوست گرفتن بادمجان، آنها را نمک پاشی کنید. بگذارید نیم ساعت در آن حالت بماند. بعد از گذشت زمان معین، بادمجانها را فشار دهید. خواهید دید که آب آن خارج می شود. پس بهترین روش این است که راحت و بدون اذیت از نمک استفاده کنید. البته دقت کنید قبل از فریزر کردن یا پختن بگذارید کامل خشک شود.
سخن آخر در رابطه با ترفندهای کاربردی رفع تلخی بادمجان
سه مدل از ترفندهای کاربردی و کاملا در دسترس برای گرفتن تلخی بادمجان گفتیم. شما با سه روش راحت و بدون هزینه، میتوانید بادمجانهای خوشمزهای داشته باشید. در این جا شما از کدام روش برای گرفتن مزه تلخ آنها استفاده میکنید؟
به نظرم روش اول خیلی جالب و ساده ست