رسپی پخت عدسی؛ یک وعده رژیمی شگفت انگیز و با خاصیت!

  عدسی یک منبع عالی از پروتئین، فیبر، و مواد مغذی مانند آهن، فسفر، منیزیم، و فولات است. همچنین حاوی آهن و منگنز است که برای حفظ سلامتی و افزایش انرژی بدن مفید است. برخی از تحقیقات نشان داده است که مصرف آن می‌تواند به کاهش وزن کمک کند، زیرا فیبر موجود در آن باعث افزایش احساس سیری و کاهش آرامش غذایی می‌شود. به همین دلیل این غذا یک انتخاب خوب برای رژیم کاهش وزن است.رسپی پخت عدسی؛ یک وعده رژیمی شگفت انگیز و با خاصیت!

در ادامه قصد داریم طرز تهیه یک عدسی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با همراه باشید:رسپی پخت عدسی؛ یک وعده رژیمی شگفت انگیز و با خاصیت!

طرز تهیه

مواد لازم

  • 2 پیمانه عدس
  • 1 عدد سیب‌زمینی
  • 1 عدد پیاز
  • آرد سفید
  • روغن‌زیتون
  • رب گوجه‌فرنگی
  • آب
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

رسپی پخت عدسی؛ یک وعده رژیمی شگفت انگیز و با خاصیت!مرحله اول

 در ابتدا، عدس را پاک کنید، سپس آبکشی کرده و مقداری آن را خیس کنید. بهتر است به مدت یک ساعت در آب قرار دهید. قارچ‌ها را تمیز کرده و سپس آن‌ها را ریز خرد کنید. پیاز را پوست کنید و آن را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید

مرحله دوم

در این مرحله مقداری روغن داخل تابه مورد نظر می ریزیم و پس از آن که کمی داغ شد، پیاز را داخل آن ریخته و اجازه می دهیم تا طلایی رنگ و سرخ شوند. حالا کمی فلفل و زردچوبه به آن می زنیم و از روی حرارت بر می داریم. حال در تابه ای جدا عدس را به همراه مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم و زمانی که آب به جوش آمد، زیر حرارت را ملایم می کنیم تا به خوبی پخته شود.

مرحله سوم

هنگامی که عدس به خوبی پخته شد (حدود ۱.۵ تا ۲ ساعت)، قارچ را به آن اضافه کنید. پس از آن، رب گوجه فرنگی را به پیاز داغی که از قبل با ادویه‌ها درست کرده بودید اضافه کنید و مقداری تفت دهید. سپس این مخلوط را به عدس و قارچ اضافه کرده و به مدتی بپزانید تا عدس و قارچ به خوبی پخته و طعم دلخواهی به آن ببخشید. امیدوارم لذت ببرید. نوش جان.

نکات مهم پخت عدسی:

1-اضافه کردن رب به آن کاملا اختیاری است.

2-به دلخواه می توانید قارچ یا ماش نیز به همراه عدس بگذارید تا پخته شود.

3-دائم مواد غذا را هم بزنید تا ته نگیرد.

4-برای مقوی شدن آن می توانید آن را با عصاره گوشت یا قلم تهیه کنید.

5-ریختن ادویه های مثل زیره و دارچین و زنجبیل اختیاری می باشد.

6-به دلخواه می توانید عدس پخته شده را به همراه سیب زمینی کمی بکوبید.

7-حرارت را کم و زیاد نکنید زیرا باعث می شود پوست عدس جدا شود.

8-می توانید سیب زمینی ها را سرخ کنید و در انتهای پخت اضافه کنید.رسپی پخت عدسی؛ یک وعده رژیمی شگفت انگیز و با خاصیت!

سخن آخر

با توجه به فواید و ارزش‌های غذایی فراوانی که دارد، عدس یک گزینه عالی برای افرادی است که به تغذیه سالم اهمیت می‌دهند. ورزشکاران و افرادی که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند، این منبع غنی از پروتئین را بسیار می‌پسندند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا