رسپی پخت کوکی پرتقالی، بهترین گزینه برای عصرهای زمستانی

رسپی پخت کوکی پرتقالی، بهترین گزینه برای عصرهای زمستانی

این کوکی با عطر و طعم پرتقال یک شیرینی بسیار خوشمزه است که با آسانی می‌توانید آن را تهیه کنید. این کوکی پیشنهاد ویژه برای علاقه‌مندان به عطر و طعم پرتقال می‌باشد. می‌توانید این کوکی خوشمزه و جذاب را برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها پخت و از آن لذت ببرید.رسپی پخت کوکی پرتقالی

در ادامه در طرز تهیه این کوکی پرتقالی با ما همراه باشید:
مراحل آماده سازی کوکی پرتقالی:
مواد لازم برای کوکی پرتقالی:

 

آرد قنادی۲۵۰ گرم
پودر قند۱۲۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
کره۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر۱.۵ ق چای خوری
نمک۱.۲ ق چای خوری
پوست پرتقال خرد شده۱ ق غذا خوری
آب پرتقال۲ ق غذا خوری
وانیل۱.۴ ق چای خوری

مرحله اول تهیه کوکی پرتقالی:

کره و تخم مرغ و مواد دیگر را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند. سپس پوست یک پرتقال را بشورید و سفیدی داخل پوست را با چاقو جدا کنید تا فقط قسمت نارنجی آن باقی بماند. سپس روی تخته برش آن ها را به صورت ریز و خیلی باریک خرد کنید.حالا مواد را در شیر جوش بریزید و آن ها را ۳ بار بجوشانید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.

مرحله دوم تهیه کوکی پرتقالی:

داخل یک کاسه بزرگ آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک  با هم مخلوط کنید و آن ها را هم بزنید. سپس ۲ بار الک کنید. در کاسه بزرگ کره را به همراه پودر قند الک شده بریزید و با لیسک کره را باز کنید، سپس با همزن برقی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند و پوک شوند. بعد از آن تخم مرغ را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید و در آخر وانیل را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. در هنگام هم زدن حتما به وسیله لیسک اطراف کاسه را تمیز کنید و سپس پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله سوم:

در این مرحله آرد از قبل آماده و الک شده را به آرامی به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند. اضافه کردن آرد را در ۳ مرتبه انجام دهید. سپس با نوک انگشت خمیر را ورز دهید و سپس خمیر را لای نایلون قرار دهید و آن را فشار دهید. حالا خمیر را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.

مرحله چهارم:

فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی فر را بیرون آورید و کمی با قلم مو مخصوص آشپزی چرب کنید و روی سینی کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را بعد از ۱ ساعت از فریزر خارج کنید. خمیر کاملا سرد و منسجم شده است. با استفاده از یک قاشق غذا خوری مقداری از خمیر جدا کنید و روی کف دست خمیر را گرد کنید و فرم دهید حالا داخل پودر قند بغلطانید

مرحله پنجم:

سپس آن ها را روی کاغذ روغنی با فاصله از هم بچینید. سپس سینی را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود. مواظب باشید کوکی ها زیاد پخته و خشک نشوند. بعد از این زمان کوکی های پرتقالی ما آماده شده است. در ظرف مناسب سرو کنید.

کلام آخر

کوکی پرتقالی با بافتی نرم و لطیف یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است. دستور تهیه این کوکی ارا بخوانید و آن را برای عزیزانتان درست کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا