طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه و ترد به روش بازاری
بامیه خانگی یکی از خوشمزهترین شیرینیهای اصیل ایرانی و سنتی است که ما را یاد حال و هوای جذاب ماه رمضان میاندازد. فارغ از ماه مبارک رمضان، هر یک از ما عاشق طعم شیرینی و خوشمزگی و تردی آن هستیم. میخواهیم به بهترین نحو ممکن خوراکیهای شیرین را بچشیم و از طعم لذیذ آنها لذت ببریم. بامیه در کنار زولبیا ما را یاد خوشمزه جات دوران کودکی میاندازد. همچنین یک طعم عالی و منحصر به فرد برای دورهمیها و مجالس است. در ادامه با طرز تهیه آن، آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
- یک پیمانه آرد سفید قنادی
- یک پیمانه آب
- نصف قاشق چای خوری نمک
- 50 گرم کره
- دو قاشق غذاخوری شربت بار یا عسل
- نصف قاشق چای خوری وانیل
- دو عدد تخم مرغ
مواد لازم برای شربت بار بامیه خانگی:
- یک لیوان آب
- دو لیوان شکر
- نصف قاشق چای خوری آبلیمو
- 3 قاشق غذاخوری گلاب
- نصف قاشق چای خوری پودر هل
- نصف قاشق چای خوری زعفران ساییده شده
طرز تهیه بامیه خانگی:
برای طرز تهیه بامیه خانگی، یک پیمانه آب را داخل تابه نچسب ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. کره را اضافه کره و دو قاشق عسل یا شربت بار را با آب ترکیب کنید. حالا به این ترکیب نمک و آرد الک شده را اضافه نمایید. هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. پنج دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
حالا خمیر را کنار بگذارید تا ولرم شود. دقت کنید قرار نیست از خمیر داغ یا سرد استفاده کنید. هدف ما دمای متعادل و نیمه گرم است. یک تخم مرغ را با وانیل هم بزنید و به خمیر اضافه کنید. وقتی خوب بافتش شکل گرفت، تخم مرغ دوم را اضافه کنید. خمیر شما باید یکدست باشد و حالت چسبناکی به خود بگیرد.
حالا با ماسوره دلخواه از مواد برداشته و داخل روغن داغ به صورت شناور، سرخ کنید. از آن جایی که خمیر چسبناک است در انتها میتوانید آن را قیچی کنید. اجازه دهید کامل سرخ شود. بعد از روغن خارج کنید. حالا سراغ تهیه شربت بار بروید. آب، آبلیمو، شکر و پودر هل را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی مواد جوش آمد کمی آن را هم زده و زعفران را اضافه کنید. بعد از پنج دقیقه زیر گاز را خاموش نمایید. حالا اجازه دهید هم بامیه و هم شربت بار ولرم شود. بعد بامیهها را داخل شربت زده و کنار بگذارید خنک شود. نوش جان!
سخن آخر
این روش تهیه بامینه در خانه بسیار راحت و بدون دردسر است. شما میتوانید بدون دغدغه و با خیال راحت، این شیرینی خوشمزه را درست کنید. برای مجالس، دورهمیهای خانوادگی یا دوستانه به عنوان یک دسر خوشمزه میتوانید استفاده نمایید.