طرز تهیه حلوای سه آرد خانگی برای پنج شنبه
حلوای سه آرد خانگی یکی از خوشمزهترین دسرهای ایرانی است که برای شب جمعه و به عنوان خیرات، میتوان از آن استفاده کرد. ظاهر شیک و زیبایی که این دسر دارد، میتواند نظر دیگران را جلب کند. حتی برای سفرههای دورهمی پنج شنبه شب، بسیار مناسب خواهد بود. همان طور که از نام این حلوا برداشت میشود، این دسر خوشمزه با سه آرد درست خواهد شد. طعم این خوراکی خوشمزه، برای بزرگسالها و حتی بچهها هم مناسب است. میتوان از آن برای میان وعده مدرسه بچهها هم استفاده کرد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه آن، آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
- 1 لیوان آرد سفید
- نصف لیوان آرد نخودچی
- نصف لیوان آرد برنج
- 3 لیوان آب
- 3 لیوان شکر
- نصف لیوان گلاب
- زعفران دم کرده، پودر هل و روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه حلوای سه آرد خانگی:
برای طرز تهیه حلوای سه آرد خانگی اول از همه شهد حلوا را درست میکنیم. در یک قابلمه، آب و شکر را مخلوط میکنیم. روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر کامل حل شود. هنگامی که دانههای شکر داخل آب حل شد، زعفران و گلاب را به آن اضافه میکنیم. بعد از سه الی چهار دقیقه، زیر حرارت را خاموش کنید تا خاصیت طعم، رنگ و بوی زعفران و گلاب از بین نرود.
در یک تابه دیگر هر کدام از آردها را سه بار الک کنید. الک کردن آرد، کمک میکند که سبک شود و بافت نرمی به حلوا ببخشد. بعد هر سه را با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم رو به کم بگذارید. به سرعت آرد را هم بزنید تا نسوزد. بعد از نیم ساعت که بوی خامی آرد گرفته شد، حالا روغن مایع را به آن اضافه میکنیم. دقت کنید به اندازه کافی روغن بریزید. بعد از آن که روغن ریختید، باز هم حدود 10 دقیقه آرد را هم بزنید تا خوب در روغن حل شود.
حالا نصف شهد را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا جمع شود. وقتی مایه حلوا جمع شد، باقی شهد را هم اضافه کنید و حلوا را گهوارهای تکان دهید. اگر میخواهید حلوای شما دو رنگ شود، میتوانید از پودر کاکائو استفاده کنید. حالا وقتی مایه گرم است، داخل ظرف مورد نظر یا قالب بریزید تا خوب فرم بگیرد. میتوانید در کنار چای، این حلوای خوشمزه را سرو کنید. نوش جان!
سخن آخر در رابطه با طرز تهیه حلوای سه آرد خانگی
این مدل حلوا برای شب پنج شنبه بسیار شیک و مجلسی است. طعم خوشمزه آن بسیار لطیف و خوش طعم است. این دسر خوشمزه را درست کنید و از طعم لذیذ آن، لذت ببرید.