سالاد سزار یکی از محبوبترین سالادهای جهان است و سس سالاد سزار نقش بسیار مهمی در ایجاد طعم خوشمزه و خوشایند این سالاد دارد.
اگر گیاهخوار یا وگان هستید و طرفدار سالاد سزار وگان و میخواهید یک نسخه بدون مواد حیوانی از این سس تهیه کنید، در این مطلب از مجله نی نی بان یک دستور ساده و لذیذ برای تهیه بهترین سس سالاد سزار وگان را برای شما معرفی میکنیم.
مواد لازم برای تهیه بهترین سس سالا سزار وگان
- 1/2 پیمانه آرد نخودچی
- 1/4 پیمانه آب
- 1/4 پیمانه روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری خردل دیجون
- 1 قاشق غذاخوری نمک فلفل
- 2 حبه سیر، خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
- 1 قاشق غذاخوری آب نارنج
- 1 قاشق غذاخوری شکر (یا شکر قهوهای)
- 1/4 قاشق چایخوری پودر زیره
طرز تهیه سس سالاد سزار وگان
- در یک ظرف کوچک، آرد نخودچی و آب را با هم مخلوط کنید و به آرامی بپزید تا مخلوط غلیظ شود. سپس اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
- به آرد نخودچی پخته شده، روغن زیتون، نمک، خردل دیجون، نمک فلفل، سیر خرد شده، آب لیمو ترش، آب نارنج، و شکر اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. اگر دوست دارید سس شیرینتر شود، میتوانید مقدار شکر قهوهای را بیشتر کنید.
- سس را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و طعمها کامل به خورد هم بروند.
- قبل از سرو سالاد، سس را با زیره تزئین کنید.
نکات مهم تهیه سس سالاد سزار وگان
- میتوانید مقدار مواد را بر حسب سلیقه خود تنظیم کنید. اگر دوست دارید سس ترشتر یا شیرینتر باشد، میتوانید مقدار آب لیمو ترش و شکر را تغییر دهید.
- در این دستور تهیه، از آرد نخودچی استفاده میشود که نقش ترکیبکننده مهمی در ساختار سس دارد. آرد نخودچی میتواند به عنوان جایگزین مناسبی برای تخممرغ در سس سالاد سزار وگان عمل کند و باعث ایجاد غلظت و قوام مناسب در سس میشود.
- سس سالاد سزار وگان میتواند به عنوان یک سس چندمنظوره استفاده شود و به جای سالادهای سبز وگان، میتواند بهمراه سبزیجات تازه، پیتزا، ساندویچها یا به عنوان سس چیپس مصرف شود.