طرز تهیه شیربرنج خانگی با خلال بادام
شیربرنج خانگی یک دسر خوشمزه، مقوی و سنتی ایرانی است که میتوانید با سالمترین مواد غذایی، آن را درست کنید. این دسر یک دستور پخت راحت و بدون دردسر دارد. اگر میخواهید دورهمیهای شیرین و به یاد ماندنی داشته باشید، این دسر را فراموش نکنید. این دسر هم به صورت گرم و هم به شکل سرد، قابل سرو خواهد بود. بنابراین بدون نگرانی از این که چقدر برای آن زمان بگذارید، شروع به درست کردنش کنید. این دسر بیشتر برای صبحانه یا عصرانه در نظر گرفته میشود. با این حال شما میتوانید برای هر وعده غذایی دلخواه خود، آن را درست کنید.
مواد لازم:
- یک لیتر شیر پرچرب
- یک پیمانه برنج دون شده
- یک پیمانه شکر
- یک پیمانه گلاب
- دو قاشق غذاخوری خامه سفید
- نصف قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه شیربرنج خانگی:
برای طرز تهیه شیربرنج خانگی، اول از همه باید برنج را آماده کنیم. برای آماده کردن برنج، آن را از سه ساعت قبل خوب بشویید. با یک لیوان آب و نصف گلاب برنج را خیس بگذارید. بعد از سه ساعت، یک لیوان دیگر آب به برنج اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. وقتی آب را اضاعهمیکنید یادتان نرود نمک هم بریزید.
وقتی آب برنج کم کم رو به اتمام بود، شیر و خامه را با هم ترکیب کنید و داخل برنج بریزید. حالا وقت آن است که شکر را کم کم اضافه نمایید. بعد از ریختن شکر، مدام با یک کفگیر یا قاشق چوبی مایه را هم بزنید. زیر حرارت را کمتر کنید تا کف قابلمه ته نگیرد. در همین حین توجه کنید که دانههای شکر کاملا حل شود.
وقتی شیر برنج شما کاملا جا افتاد و یک غلظت مناسب گرفت، زیر آن را خاموش کرده و در طرف دلخواه بریزید. میتوانید با خلال بادام یا دارچین روی آن را تزئین کنید. این دسر خوشمزه شما را به یاد دوران کودکی خود و گرمای مطبوعی در فصلهای سرد سال، خواهد انداخت. میتوانید این دسر خوشمزه را هم به صورت سرد و هم به صورت گرم با نان برشته، سرو نمایید. نوش جان!
سخن آخر در رابطه با طرز تهیه شیربرنج خانگی با خلال بادام
اگر میخواهید دسرتان را داخل یخچال نگهداری کنید، بهتر است درون ظرف دربستهای بریزید. چرا که بعد از چند ساعت دوباره آب میاندازد. با این حال جای نگرانی نیست، میتوانید دوباره آن را گرم و آماده کنید. اگر علاقهای به شکر ندارید یا رژیم هستید، میتوانید آن را بدون شکر طبخ نمایید.