طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه

طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه

شیرینی کره ای یک شرینی با بافت نرم و سبک است که برای پذیرایی از مهمان و دورهمی ها همراه با سرو چایی، گزینه بسیار مناسبی است. این شیرینی طرفداران زیادی دارد و به راحتی در منزل تهیه می شود و شما می توانید به راحتی آن را برای عزیزانتان درست کنید.طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه 

در دامه با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا خواهیم شد:طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه 

مواد لازم جهت تهیه شیرینی کره ای:

 

کره نرم۲۵۰ گرم
پودر قند۱ لیوان
نشاسته پودر سیب زمینی۱ لیوان
آرد۲ لیوان
وانیل شکری۱ بسته ۵ گرمی معادل ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو۱ قاشق مربا خوری
پودر پسته۳ قاشق غذا خوری

مرحله اول

1-برای  تهیه شیرینی کره ای ابتدا باید مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و پفکی و حجیم شود.

مقداری نشاسته سیب زمینی را به مخلوط مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند. آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن یکدست شود و بعد کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله دو

خمیر نباید خیلی شل یا سفت باشد. اگر خمیر خیلی شل باشد موقع پختن تغییر شکل می‌دهد و پهن‌تر می‌شود و اگر سفت باشد سطح آن ترک می‌خورد، سپس خمیر را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کمی ورز دهید و چانه کنید. سپس به یکی از خمیرها مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و به چانه دیگر نیز مقداری پودر پسته اضافه کنید و ورز دهید تا بافت خمیر کاملاً یکدست شود چانه سوم را هم به شکل ساده نگه دارید.

مرحله سوم

بعد از خمیرهای مقداری کوچکتر از گردو جدا کنید و با دست فرم دهید گرد کنید و سپس کمی فشار دهید تا پهن شوند بعد با چنگال روی آن‌ها طرح بیندازید و شکل دهید و سپس داخل قالب مورد نظر را چرب کنید و کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید. سپس خمیرها را با فاصله در قالب بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه در فرم خوب بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود.

 مرحله چهارم

بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها خنک شوند و سپس به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس با سلیقه خودتان مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده روی شیرینی‌ها بمالید. سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی شیرینی‌ها را تزئین کنید و بعد تعدادی شیرینی کره‌ای را داخل ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای سرو کنید.

  سخن آخر

شیرینی کره ای یک شرینی بسیار خوشمزه است که طرز تهیه آسانی دارد و یکی از انواع شیرینی های مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد. با توجه به دستورالعمل بالا، می توانید آن را برای عزیزانتان تهیه کنید. امیدواریم که از این مطلب لذت برده باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا