طرز تهیه فسنجون خوشمزه با مرغ برای تازه عروس ها
طرز تهیه فسنجون برای تازه عروسها، باید کمی خوشرنگ و خوش لعابتر باشد تا بیشتر به چشم بیاید. هر چه فسنجان شما تیرهتر و روغن گردو آن بیشتر شود، حتما خوشمزهتر خواهد بود. در شهرهای مختلف ایران، خورش فسنجان را با گوشت قلقلی یا مرغ درست میکنند. در این مطلب قرار است با درست کردن فسنجان به وسیله مرغ، آشنا شویم. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه فسنجون، شرح داده شده است.
مواد لازم:
- سینه مرغ نگینی شده به اندازه لازم
- 300 گرم رب انار
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق مربا خوری نمک
- یک عدد پیاز متوسط رنده شده
- 500 گرم گردو آسیاب شده
- آبلیمو و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه فسنجون:
یک تابه بردارید و در آن کمی روغن سرخ کردنی بریزید. حالا سینههای مرغ نگینی شده را به روغن اضافه کرده و با نمک و فلفل، خوب سرخ کنید. میتوانید سینههای مرغ یا ران مرغ را به صورت درسته کمی سرخ کرده و بعد همینطور در خورش فسنجان بیندازید. با این حال اگر میخواهید به خوبی غذای فسنجان شما شکل و طعم لذیذ بگیرد، بهتر است مرغ را خرد کنید.
قابلمهای را که میخواهید در آن فسنجان را بار بگذارید، بردارید و روی شعله ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود. بعد گردو آسیاب شده را داخل قابلمه ریخته و مدام تفت دهید تا روغن آن، خارج شود. البته شاید روغن گردو در هنگام تفت دادن بیرون نیاید. پس وقتی گردو خوب تغییر رنگ داد، بهتر است کم کم روغن سرخ کردنی را اضافه کنید تا گردها سرخ شوند.
بعد از آن که گردو خوب سرخ شد، آب سرد بریزید و بگذارید روغن گردو در بیاید. در این حین میتوانید مرغها را هم اضافه کنید. زیر حرارت را ملایم کرده تا خورش به خوبی جا بیفتد. پیاز رنده شده را سرخ کرده و در خورش فسنجان بریزید. البته میتوانید در هنگام سرخ کردن مرغ هم از پیاز استفاده کنید.
اجازه دهید خورش شما تا 3 الی 4 ساعت به خوبی جا بیفتد. در لحظه آخر رب اناز را اضافه کنید. خورش شما باید 20 دقیقه با رب انار خوب بجوشد تا جا بیفتد. در آخر میتوانید نمک، آبلیمو و فلفل را به عنوان چاشنی اضافه کرده و نوش جان کنید.
سخن آخر
در این مطلب با طرز تهیه بهترین خورش فسنجون برای تازه عروسها، آشنا شدید. این خورش را میتوانید در کنار برنج آبکش یا کته مصرف کنید. شما خورش فسنجون خود را چگونه تهیه میکنید؟ تجربیاتتان را با ما در میان بگذارید.