طرز تهیه لازانیای ایتالیایی کلاسیک با متفاوت ترین رسپی
لازانیای ایتالیایی کلاسیک یکی از خوشمزهترین غذاهای رستورانی است که شما میتوانید، بدون دردسر در منزل درست کنید. اگر بچه دارید، حتما عاشق طعم این لازانیا میشوند. از کوچک تا بزرگ محال است که لازانیا دوست نداشته باشند. این غذا بسیار ظاهر زیبایی دارد و علاوه بر آن، طعمش بی نظیر و هنری است. ترکیب سس بشامل با ورقههای خوشمزه لازانیا، یک طعم محشر میسازد که هر کسی بخورد عاشق آن میشود. در ادامه میخواهیم با طرز تهیه این غذای ایتالیایی خوشمزه آشنا شویم.
دستور پخت لازانیای ایتالیایی کلاسیک
این غذا بسیار راحت تهیه میشود و زمان پخت کامل آن، 60 دقیقه خواهد بود. این خوراک خوش طعم بسیار راحت آماده میشود و در کنار ورقههای لازانیا، سایر مواد به راحتی در آشپزخانه پیدا میشوند. پس همراه ما باشید.
مواد لازم:
یک بسته ورقه لازانیا
500 گرم گوشت چرخ کرده
5 عدد گوجه فرنگی
1 عدد هویج
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
100 گرم پنیر پارمیزان
آویشن و نمک و فلفل به مقدار لازم
نیم لیتر شیر
50 گرم کره
50 گرم آرد سفید
طرز تهیه لازانیای ایتالیایی کلاسیک:
1. پیاز، سیر و هویج را کاملا خرد کنید و در تابه سرخ کنید. وقتی خوب سرخ شد آنها را خارج کنید و گوشت را بریزید. کمی نمک و فلفل به گوست بزنید و بگذارید با حرارت ملایم خوب سرخ شود.
2. تا گوشت سرخ میشود، گوجه فرنگیها را رنده یا پوره کنید. وقتی گوشت خوب سرخ شد، پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. حالا آویشن را اضافه کنید اجازه دهید خوب طعم بگیرد. سپس اجازه دهید آب اضافه گوجه گرفته شود.
3. در این مرحله باید سس بشامل را تهیه کنید. کره را داخل تابه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود. آرد را آرام آرام اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود. بهتر است آرد را از قبل سه بار الک کنید. شیر را آهسته آهسته اضافه کنید و هم بزنید تا به آرامی غلیظ شود. اگر خیلی غلیظ شود بعد از سرد شدن، سفت خواهد شد. در آخر هم کمی نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید.
4. ورقههای لازانیا را طبق دستور روی جعبه، آماده کنید. ظرف مورد نظر را با سس لازم چرب کنید و بعد ورقهها را بچینید. بعد یک لایه ورقه را بچینید و مواد را بریزید. پنیر پارمیزان را اضافه کنید. دوباره ورقهها را بچینید و به همین ترتیب، مواد را اضافه کنید. در آخر سس بشامل را بریزید، پنیر را اضافه کنید و در دمای 180 درجه سانتی گراد ، اجازه دهید به مدت نیم ساعت بپزد. سپس از فر خارج کرده و نوش جان کنید!
سخن آخر
این غذای ایتالیایی بسیار لذیذ، خوشمزه و مقوی است. محال است یک بار درست کنید و از طعم آن غافل شوید. این غذا شما را به یاد خوراکهای خوشمزه خانه مادربزرگ خواهد انداخت. این خوراک را تهیه کنید و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.