طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه در سرخ کن!
مرغ سوخاری یک روش پخت مرغ است که در تمام دنیا طرفداران زیادی دارد و رسپی های مختلفی نیز دارد که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.
با ما همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری در سرخ کن:
کتف یا ران مرغ ۸ عدد
آب به مقدار لازم (۴لیوان)
فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه: هر کدام یک قاشق چایخوری
ادویههای اختیاری مانند پودر پیاز،پودر سیر، پودر آویشن: هرکدام یک قاشق غذاخوری
روغن چند قطره
نمک : ۲قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه مرغ سوخاری در سرخ کن:
در مرحله اول باید مرغ ها با نمک، پیاز و سایر ادویه ها قاطی کرده و مقداری آبلیمو یا آب به آن اضافه کنید و مرغ ها را حسابی آغشته کنید. سپس درب ظرف را ببندید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم:
پس از گذشت زمان تعیین شده، مرغ ها را از یخچال خارج میکنیم و هر تکه مرغ را جداگانه در آرد سوخاری میغلتانیم.
تهیه آرد سوخاری:
برای آرد سوخاری نون ها را خشک کرده و سپس برای برشته شدن داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم. سپس آن ها را با گوشت کوب خرد میکنیم و به دلخواه به آن ادویه اضافه میکنیم.
مرحله سوم:
تکههای مرغ را در سبد سرخکن بدون روغن قرار دهید و مقدار کمی روغن روی سطح آنها اسپری کنید. دستگاه را روشن و تایمر آن را فعال کنید. بهتر است دما را روی ۱۸۰درجه سانتیگراد و تایمر را بین ۱۵ تا ۲۵ دقیقه تنظیم کنید.
مرحله نهایی:
مرغ ها را به همراه کاهو، خیار شور و هر سسی که مدنظرتان است می توانید سروکنید. این غذا را برای عزیرانتان درست کنید و از آن لذت ببرید. نوش جان!