طرز تهیه مینی کیک خانگی با خامه با ساده ترین رسپی
مینی کیک خامه ای یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که از چند لایه کیک اسفنجی و خامه فراوان تشکیل شده است این کیک خوش طعم و ساده که خیلی راحت درست میشود، برای پذیرایی بسیار مناسب است، مینی کیک خامهای طرفداران زیادی دارد.
در ادامه این مطلب از نینیبان با ما باشید؛ با آموزش مرحله به مرحله تهیه مینی کیک خانگی:
مواد لازم برای تهیه مینی کیک
آرد 2لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شیر 3/4 لیوان
نمک 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
شکر 1 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
خامه قنادی 2 لیوان
شکلات ذوب شده به مقدار لازم
مرحله اول تهیه مینی کیک
در اولین مرحله از پخت مینی کیک، ابتدا تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید با همزن برقی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آنها یکدست و کمی حجیم شود سپس شکر را به تخم مرغها اضافه کنید، دوباره با دور تند همزن برقی به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه آنها را خوب هم بزنید. وقتی که خوب با هم ترکیب شدند و بافت مخلوط تشکیل شده کاملاً یکدست، کرم رنگ، کشدار و حجیم شد، مقداری وانیل به مخلوط مینی کیک اضافه کنید، کمی هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود، وانیل بوی زهم تخم مرغها را از بین میبرد.
مرحله دوم
در مرحله دوم از تهیه مینی کیک، مقداری شیر را که از قبل گرم کردهاید و به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید. تقریباً به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا با هم ترکیب شوند بعد از آن روغن مایع را هم اضافه کنید و فقط به اندازهای که با مواد مخلوط شوند، هم بزنید. بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس کمی بکینگ پودر و نمک به آن اضافه کنید. هم بزنید و با هم ترکیب کنید. ترکیب آرد، نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. دقت کنید بافت آرد تاثیر زیادی در بافت مینی کیک دارد.
مرحله سوم
سپس ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید، با لیسک یا همزن دستی به شکل دورانی در یک جهت به آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، به طوری که آرد به شکل گلوله داخل ظرف باقی نماند.
مرحله چهارم
در این مرحله از تهیه مینی کیک، کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا مواد جدا کننده چرب کنید. بهتر است که از قالب با سایز ۲۰ در ۳۰ استفاده کنید تا هنگام برش دادن کیک در اندازههای دلخواه راحت باشید. بعد مقداری آرد کف قالب بپاشید تا کیک بعد از پخت به کف قالب نچسبد. بعد مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید سپس اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۰ دقیقه در فر خوب بپزد و آماده شود.
مرحله پنجم
دقت کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف آن از بین میرود و شکل و ظاهر آن خراب میشود. بعد از این زمان با توجه به این که دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد میزان پخت کیک را تست کنید تا در نهایت کیک بافت مناسبی داشته باشد.
مرحله ششم
یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته شده و آماده است. سپس قالب کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود.
مرحله هفتم
بعد از این که کیک خنک شد با یک چاقوی تیز لباههای کیک را از قالب جدا کنید و کیک را به شکل کامل از قالب بیرون بیاورید، سپس در ظرف دیگری قرار دهید تا خنک شود. بعد کیک را در شکل و اندازههای مناسب و دلخواه خودتان برش بزنید. سپس مقداری خامه را داخل یک ظرف بریزید با دور تند همزن برقی حسابی هم بزنید تا خامه فرم بگیرد. خامه باید کاملاً فرم بگیرد، طوری که جای پرههای همزن روی آن باقی بماند و اگر ظرف را برگرداندید خامه از داخل آن بیرون نریزد.
مرحله هشتم
بعد خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید و یک برش از کیک را روی سطح صاف قرار دهید بعد با مقداری شیر سطح کیک را مرطوب کنید. سپس خامه فرم گرفته را روی سطح کیک بریزید، با لیسک ان را روی کیک پخش کنید. بعد سطح آن را صاف کنید. سپس به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید روی خامه مقداری موز حلقه شده و مغز گردوی خرد شده یا تکههای کوچک شکلات بریزید. بعد یک لایه دیگر از کیک را با شیر مرطوب کنید و روی آن قرار دهید تعداد لایههای کیک بستگی به سلیقه خودتان دارد.
مرحله نهم
بعد از آن که همه لایهها را چیدید لایه رویی را با شیر مرطوب کنید، روی آن خامه فرم گرفته بریزید و با لیسک آن را صاف کنید به طوری که خامه کاملاً سطح و اطراف کیک را بپوشاند. سپس مینی کیک خامهای را با سلیقه خودتان تزئین کنید.
مرحله دهم
برای تزئین کیک میتوانید از شکلات ذوب شده، مقداری مغز گردوی خرد شده، پودر یا خلال پسته، خلال بادام، یا شکلات چیپسی و چند برش حلقهای موز یا توت فرنگی استفاده کنید. سپس مینی کیک خامهای را داخل ظرف مناسب سرو قرار دهید. در آخر مینی کیک خامهای را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوش طعم و مناسب برای پذیرایی سرو کنید.
کلام آخر
مینی کیک ها گزینه های بسیار مناسبی برای جشن های کوچک دو الی سه نفره است. این کیک ها، خوراکی های خوشمزه ای برای یک عصرانه در کنار یک لیوان چای می باشند. طرز تهیه آن ها را یاد بگیرید و جشن های کوچک خود را با این کیک ها به یاد ماندنی تر کنید.
اگه به ما بیاری بخوریم خوبه من پول ندارم مواد لازم بخرم