طرز تهیه پاستیل شکری خوشمزه و زیبا!
پاستیل شکری بسیار خوشمزه است و بافت نرمی دارد. تقریبا همه افراد به ویژه بچه ها بسیار دوست دارند و این پاستیل راحت تهیه میشود.
مواد لازم جهت تهیه پاستیل شکری:
1 بسته ژلاتین
1/2 پیمانه آب
1 پیمانه شکر
1/4 پیمانه آب پرتقال
1 قاشق غذاخوری اسانس پرتقال
رنگ خوراکی (دلخواه)
مرحله اول تهیه پاستیل شکری:
ژلاتین را در آب خیس کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا نرم شود. در یک قابلمه شکر و آب پرتقال را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
مرحله دوم:
ژلاتین نرم شده را به مخلوط شکر و آب پرتقال اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. اسانس پرتقال و رنگ خوراکی را به دلخواه اضافه کنید.
مرحله سوم:
مخلوط را از روی حرارت بردارید و در قالبهای سیلیکونی یا قالبهای یخ بریزید. قالبها را به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا پاستیلها سفت شوند.
مرحله نهایی:
پاستیلهای سفت شده را از قالب خارج کنید و در پودر قند بغلتانید.
نکات لازم برای تهیه پاستیل شکری:
۱_برای طعم بهتر میتوانید از آب میوههای طبیعی مانند آب پرتقال، آب سیب یا آب انگور استفاده کنید.
۲_میتوانید از اسانسهای مختلف مانند اسانس پرتقال، اسانس لیمو یا اسانس توت فرنگی استفاده کنید.
۳_برای رنگ دادن به پاستیل میتوانید از رنگ خوراکی ژلهای یا رنگ خوراکی مایع استفاده کنید.
۴_اگر میخواهید پاستیلهایتان طعم ترش داشته باشند، میتوانید به مخلوط شکر و آب میوه کمی آبلیمو اضافه کنید.
۵_برای اینکه پاستیلها راحتتر از قالب جدا شوند، میتوانید قالبها را قبل از ریختن مخلوط کمی چرب کنید.