پیتزا پپرونی جزو آن دسته از فست فودهایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. یکی از غذاهای بین المللی محسوب میشود که بسیار محبوب است. این غذا با سوسیس پپرونی تهیه میشود. اگر به سوسیس علاقه دارید، یک بار طعم پپرونی آن را امتحان کنید. البته طعم آن تند است پس به افرادی که علاقه به ذائقه فلفلی دارند، پیشنهاد میشود. نینیبان یکی از بهترین دستورهای پخت آن برایتان فراهم کرده است.
پیتزا پپرونی با طعم داغ و فلفلی پاییزی
پپرونی در زبان ایتالیایی به نام فلفل دلمهای است. پس اگر فکر میکنید خواستگاه این غذا ایتالیا است در اشتباه هستید. این غذای خوشمزه و فلفلی از نیویورک سرچشمه گرفته است. در واقع درست کردن آن هم بسیار راحت است و نیاز به خرج زیادی ندارد. شما میتوانید به راحتی در منزل آن را درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
مواد لازم:
سوسیس پپرونی، 200 گرم
فلفل دلمهای قرمز، یک عدد
پنیر پیتزا، 100 گرم
گوجه فرنگی خرد شده، یک فنجان
سس کچاپ، دو قاشق غذاخوری
آویشن و نمک، به میزان لازم
خمیر آماده پیتزا
طرز تهیه پیتزا پپرونی:
1. در ابتدا سوسیس پپرونی را به صورت ورقه ورقه برش دهید و کنار بگذارید. گوجه فرنگیها بهتر است فقط گوشتشان خرد شود. در این صورت در پیتزا آب نمیاندازد. پس فقط گوشت آن را نگینی و ریز خرد کنید.
2. فر را از قبل روشن کرده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید. خمیر آماده پیتزا را داخل ظرفی بگذارید. دو قاشق سس کچاپ را روی آن بریزید و به خوبی پخش کنید. مهم است که تمام خمیر از سس کچاپ احاطه شود. بعد از آن نصف پنیر پیتزا را روی خمیر پیتزا بریزید و خوب پخش کنید. کمی آویشن روی آن بپاشید.
3. سوسیسهای پپرونی را میتوان هم سرخ کرد و هم همینطور به صورت خام در پیتزا استفاده کرد. ورقههای سوسیس را روی پنیر پیتزا ریخته شده بر خمیر، پخش کنید. یک لایه نازک پنیر پیتزا دوباره بریزید.
4. حالا فلفل دلمهای را روی آن پخش کنید. دوباره یک لایه نازک پنیر بریزید. گوجه را اضافه کرده و نمک و آویشن به میزان دلخواه بزنید. دلیل پنیر ریختن لایه به لایه آن است که به راحتی و خوشمزگی کش بیاید. حالا پیتزا را در فر بگذارید و اجازه دهید بیست دقیقه الی نیم ساعت بپزد. سپس در آورید و برشهای دلخواه به آن بزنید. نوش جان!
سخن آخر در رابطه با طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی
پیتزا پپرونی که در خانه پخته شود، طعم بسیار لذیذی دارد. از طرفی هم از سالم بودن مواد و ارزش غذایی آن مطمئن خواهید بود. این غذا یکی از خوشمزهترین و در عین حال فلفلیترین پیتزای دنیا است. قطعا از تجربه طعم بی نظیر آن پشیمان نخواهید شد. اگر شما هم این غذا را درست کردید، تجربیاتتان را با ما در میان بگذارید.