طرز تهیه کوکو گوشت و سبریجات به روش مجلسی

طرز تهیه کوکو گوشت و سبریجات به روش مجلسی

کوکو گوشت  یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با دستورپخت‌های مختلفی تهیه می‌شود. این غذا می‌تواند به عنوان یک غذای کامل برای ناهار یا شام سرو شود، همچنین می‌تواند به عنوان پیش غذا یا میان وعده نیز مورد استفاده قرار گیرد.طرز تهیه کوکو گوشت

در ادامه با طرز تهیه این کوکوی خوشمزه آشنا خواهیم شد:طرز تهیه کوکو گوشت

مواد لازم:

پیاز نگینی خرد شده۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ریز و نگینی خرد شده۲ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز نگینی خرد شده۲ قاشق غذا خوری
هویج متوسط نگینی و ریز خرد شده۱ عدد
تخم مرغ۴ تا ۵ عدد
نمک و فلفل قرمزبه مقدار لازم
آویشن۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکو گوشت:طرز تهیه کوکو گوشت

مرحله اول تهیه کوکو گوشت

هویج ها را به صورت ریز و نگینی خرد کنیم. سپس سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید تا داغ شود. سپس سیب مینی و هویج ها را در آن بریرید.

مرحله دوم تهیه کوکو گوشت

 هویج و سیب زمینی ها را کمی تفت دهید تا رنگ آن‌ها کمی تغییر کند لازم نیست که خیلی سرخ شوند، سپس یک فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز به انتخاب خودتان را بشورید و کنار بگذارید تا خشک شود.طرز تهیه کوکو گوشت

مرحله سوم

سپس فلفل دلمه‌ای را به شکل نگینی خرد کرده و در تابه بریزید و همراه با سیب زمینی و هویج کمی تفت دهید تا عطر آن حس شود. بعد از روی حرارت بردارید، سپس مواد را داخل ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید تا دمای آن با محیط یکسان شود.

مرحله چهارم

بعد یک پیاز را پوست بگیرید، به شکل نگینی خرد کنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد پیازهای نگینی شده و گوشت چرخ کرده را به طور همزمان داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید.طرز تهیه کوکو گوشت

مرحله پنجم

وقتی که گوشت چرخ کرده خوب سرخ شد، علاوه بر آن پیازها سبک و طلایی رنگ شدند مخلوط پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه تفت داده شده را روی آن را بریزید و با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه روی مواد بریزید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، بعد تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید، با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و کمی پف کنند، حجم تخم مرغ‌ها باید کمی زیاد شود.

مرحله ششم

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغ ها بزنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری پودر آویشن و کمی فلفل قرمز به آن ها اضافه کنید، خوب هم بزنید تا عطر ادویه‌ها در تخم مرغ‌ها پخش شود.طرز تهیه کوکو گوشت

مرحله هفتم

مقداری از مخلوط مواد داخل تابه بردارید و روی تخم مرغ‌ها در یک ظرف بریزید، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا هم دما شوند بعد از آن ترکیب تشکیل شده را به مواد داخل تابه برگردانید، خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند. بعد در یک قابلمه با دیواره‌های بلند مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس همه مواد را داخل قابلمه بریزید، حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا کوکو به تدریج و آرام بپزد و آماده شود.

مرحله هشتم

بعد از این که کوکو آماده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید سپس کوکو را به آرامی و به شکل قالبی از داخل قابلمه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، بعد از آن کوکو گوشت و سبزیجات را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. سپس چند برش کوکو گوشت و سبزیجات را داخل ظرف مناسب بچینید، بعد با مقداری نعناع و ریحان و شوید تازه و چند برش لیمو ترش آن را تزئین کنید. این غذای خوش طعم و مقوی را همراه با نان تازه و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.طرز تهیه کوکو گوشت

سخن آخر

یکی از غذاهای آسان و سریع تهیه شده که در فهرست غذاهای ایرانی گنجانده می‌شود، کوکو است. این غذا در انواع مختلفی از جمله کوکو گوشت،  سیب‌زمینی، کوکو سبزی، کوکو اسفناج، کوکو کدو، کوکو مرغ و غیره وجود دارد. با استفاده از مواد کمتر و موجود در دسترس، می‌توانید همیشه این غذا را بر اساس سلیقه و دلخواه خود تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا