طرز تهیه کوکی خرما خوشمزه و ساده در خانه!
کوکی خرما یکی از انواع شیرینی ها است که به دلیل اینکه بسیار راحت و خوشمزه است و به آسانی در خانه تهیه میشود، طرفداران زیادی دارد.
در ادامه با طرز تهیه کوکی خرما با ما همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه کوکی خرما
خرما 150 گرم
کره بادام زمینی 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه کوکی خرما:
برای شروع باید هسته خرما را در بیاوریم و پوست آن را بگیریم . بعد از آن خرما را به داخل غذاساز منتقل می کنیم . سپس باید کره بادام زمینی را در غذاساز بریزیم و به مخلوط کردن مواد تا زمان یک دست شدن بپردازیم.
مرحله دوم تهیه کوکی خرما:
اکنون وانیل و تخم مرغ را به درون غذاساز می ریزیم و دوباره به مخلوط کردن مواد و یکدست شدن آن ها می پردازیم . اگر مواد ما حالت سفتی نداشت می توانیم ۲ قاشق غذا خوری آرد به داخل غذاساز بریزیم.
مرحله سوم:
در این قسمت مواد خود را به داخل یک نایلون فریزر می ریزیم و آن را پهن می کنیم و حدود نیم ساعت آن را داخل یخچال می گذاریم . بعد از گذشت این مدت ، فر را در دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم.
مرحله چهارم:
خمیر کوکی را از داخل یخچال در می آوریم و به اندازه ای که دوست داریم از خمیر برداشته و آن را به شکل دلخواه خود در می آوریم . بعد از اینکه این کار را با تمام خمیر انجام دادیم آن ها را داخل سینی فر می چینیم.
مرحله پنجم:
در قسمت بعد باید سینی فر را در قسمت میانی فر بگذاریم و تا زمان طلایی رنگ شدن کناره های کوکی ها صبر می کنیم . بعد از پخته شدن کوکی ها سینی فر را در می آوریم و صبر می کنیم تا دمای کوکی ها پایین بیاید.
مرحله آخر
در آخر کوکی ها را به شکل دلخواه خود و با موادی که دوست داریم تزیین کرده و به داخل ظرف منتقل می کنیم . این شیرینی خوشمزه را می توان در کنار نوشیدنی مورد علاقه خود سرو کرد.