طرز تهیه 3 دسر زمستانی میوه ای خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه 3 دسر زمستانی میوه ای خوشمزه و بی نظیر

زمستان فصلی است که بسیاری از ما از دسر زمستانی و غذاهای آن لذت می‌بریم از گرمای بخاری و لذت‌بردن از دسرهای گرم و شیرین. در این فصل، بسیاری از افراد در سراسر جهان به تهیه دسرهای شکلاتی و دسرهای دیگر مشغول می‌شوند تا از طعم و لذت بی‌نظیر آن‌ها در فصل سرد بخصوص لذت ببرند. طرز تهیه 3 دسر زمستانی میوه ای خوشمزه و بی نظیر

در ادامه با 3 مدل دسر زمستانی آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید:طرز تهیه 3 دسر زمستانی

1-پودینگ شکلات کره ای با پرتقال:

پرتقال یک میوه زمستانی است که طرفداران زیادی دارد و می توان با روش های مختلف از آن استفاده کرد.

طرز تهیه دسر زمستانی پودینگ شکلات کره ای با پرتقال

1-قبل از هر کاری فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد آماده کنید.

2-برای تهیه این دسر زمستانه به دو عدد کروسان، کره، خامه فرم گرفته، شکلات خرد شده، تخم مرغ، شکر و پوست پرتقال رنده شده نیاز دارید.

3-کروسان‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید، روی آن کره بمالید و از سمتی که برش خرده در ظرفی روی هم قرار دهید.

4-پس از آن خامه را مقداری حرارت دهید و بعد از برداشتن آن از روی حرارت، شکلات را به آن اضافه کنید که شکلات ذوب شود.

5-پوست پرتقال، شیر، تخم‌مرغ و شکر را در ظرفی جدا مخلوط کنید، مواد آماده شده شکلات نیز به آن اضافه شود.

5-توجه داشته باشید که حتما مواد یکدست شوند. مواد آماده شده را روی کروسان‌ها بریزید.

6- دقیقه فرصت دهید تا مواد به خورد هم برود و در نهایت ظرف کروسان را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. این دسر خوشمزه را می‌توان با خامه سرو کرد.طرز تهیه 3 دسر زمستانی

3-ریکوتا وانیلی و خرمالو

خرمالو یک میوه پاییز با طعمی بسیار خوشمزه مخصوص فصل‌های سرد است. دسر ریکوتا وانیلی و خرمالو با هزینه کم و به سرعت تهیه می‌شود.

طرز تهیه ریکوتا وانیلی و خرمالو

1-برای این منظور سه خرمالو را شسته و از وسط نصف کنید.

2-درون خرمالو را در ظرف مناسبی خالی کرده و مقدار کمی پوست پرتقال را به آن اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه ریکوتا، شکر و وانیل را به صورت یکدست با هم مخلوط کنید.

3-ظرف سرو خود را آماده کنید، سپس مقداری از کرم ریکوتا در آن ریخته، بعد از آن لایه‌ای از پوره خرمالو را روی آن بریزید.

4-در نهایت منتظر بمانید که مواد خنک و این دسر زمستانه آماده میل شود.طرز تهیه 3 دسر زمستانی

3-دسر زمستانی با آناناس

گرچه این میوه مربوط به مناطق گرمسیری است، اما از لحاظ طبع مناسب هوای زمستان است. برخی آن را به امگا 3 تشبیه می‌کنند و از آن برای تضمین داشتن زندگی سالم یاد می‌کنند.

طرز تهیه دسر آناناسی

1-برای تهیه این دسر ساده و سریع، آناناس را برش بزنید، در صورتی‌که کندن پوست آناناس برای شما دشوار است، می‌توانید برای تهیه این دسر زمستانه از کمپوت آناناس استفاده کنید.

2-بعد از آماده کردن آناناس، 2 عدد تخم‌مرغ‌ را با نصف آب آناناس مخلوط کرده و مقداری آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید.

3-پس از آن نمک و فلفل قرمز را به مواد خود اضافه کنید.

4-در ظرفی جداگانه آرد سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

5-اکنون تابه را گرم کرده و با مقداری روغن حلقه‌های آناناس را درون آن سرخ کنید، البته قبل از این کار حتما حلقه‌های آناناس را در پودر سوخاری و نارگیل بغلتانید.

6-حالا وقت آن رسیده که سس جذاب پیناکودا را تهیه کنید.

7-برای این منظور باید شیر نارگیل، شکر، آب آناناس، نشاسته ذرت و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. بعد از آن، این ترکیب را روی حرارتی ملایم قرار دهید که مایه‌ای غلیظ به دست آید و در نهایت روی آناناس‌های سرخ شده که در ظرفی چیده شده‌اند، بریزید.طرز تهیه 3 دسر زمستانی میوه ای خوشمزه و بی نظیر

سخن آخر

انواع مختلفی از دسرها برای زمستان وجود دارند که برخی از آن‌ها از میوه‌های مخصوص فصل زمستان تهیه می‌شوند و طعمی دلچسب و خوشمزه به آن‌ها می‌دهند. این دسرها یکی از لذت‌های ویژه زمستانی هستند که می‌توانند گرمای دل را به ما برسانند و این فصل را به یک تجربه لذت‌بخش تبدیل کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا