متفاوت ترین رسپی هویج پلو با مرغ زعفرونی و زرشک
یکی از انواع غذاهای سنتی و اصیل ایرانی، هویج پلو است. که بسیار پر طرفدار بوده و دارای دستور های پخت متنوعی نیز می باشد و شما می توانید آن را هم با گوشت و هم با مرغ تهیه کنید. طعم لذیذ و دلپذیر این غذا باعث شده که یک گزینه مناسب برای پذیرایی از مهمانانتان باشد. و می توانید سفره خود را با این غذای خوشرنگ آراسته کنید.
در ادامه در طرز تهیه یک هویج پلو بی نظیر با ما باشید:
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
سینه مرغ | یک عدد کامل |
پیاز | ۳ عدد |
هویج | نیم کیلوگرم |
برنج | ۳ پیمانه |
خلال بادام | به میزان دلخواه |
زرشک قرمز | به میزان دلخواه |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
لیموترش | درشت یک عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
زعفران دم شده | به میزان لازم |
مرحله اول تهیه هویج پلو
برای مرحله اول از تهیه هویج پلو، ابتدا، هویجها را بشویید و پوست آنها را بگیرید، سپس آن را به خلالی باریک خرد کنید. سپس مرغ را همراه با چند تکه هویج، یک عدد پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه حاوی آب قرار داده و آن را بپزید. برای برنج، آن را با مقداری آب و نمک خیس کنید.
مرحله دوم تهیه هویج پلو
در مرحله دوم تهیه هویج پلو، هویجهای خلالی را در یک تابه با مقداری روغن تفت بدهید. وقتی کمی سبک شد آب لیموترش را به آن اضافه کنید و همزمان شکر را هم داخل آن ریخته و مواد را خوب هم بزنید و اجازه بدهید با حرارت کم مقداری بپزد.
مرحله سوم
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. برنج خیس خورده را داخل آب جوش ریخته و بگذارید حدود 10 دقیقه بپزد و بعد آن را آبکشی کنید. وقتی مرغ پخته شد آن را از ظرف بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و کنار بگذارید. آب مرغ را هم صاف کنید که به آن نیاز دارید.
مرحله چهارم
یک پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در یک تابهی جداگانه تفت بدهید. رنگ پیاز که عوض شد به آن زردچوبه بزنید. مرغ پخته و ریش ریش شده را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید. حالا نوبت به هویجهایی که تفت دادید میرسد. نمک، فلفل سیاه، خلال بادام و زرشک قرمز را هم داخل ظرف بریزید و کمی از زعفران دم کرده روی آن ریخته و مواد را خوب ترکیب کنید تا طعمها در هم ادغام شوند.
مرحله پنجم
در یک قابلمه نچسب کمی روغن بریزید و تهدیگی که مدنظر دارید کف آن قرار بدهید. مقداری از برنج آبکش شده را داخل قابلمه ریخته و کمی از مواد هویج پلو روی آن بریزید. به همین صورت لایه لایه برنج و مواد هویج پلو را روی هم بریزید و زعفران دم کرده را هم روی برنج سفیدها ریخته و لایهی آخر حتما برنج باشد. در قابلمه را بگذارید و در ابتدا حرارت گاز را بالا ببرید و وقتی داخل قابلمه بخار مشاهده کردید حرارت را کم کنید و دمکنی بگذارید. 45 دقیقه زمان بدهید تا هویج پلوی خوشمزه و خوش عطر شما دم بکشد . نوش جان!
سخن آخر
هویج پلو یک غذای شیرین یا ملس به حساب می آید و طعم و زنگ بی نظیری دارد که به شما پیشنهاد می کنم حتما آن را درست کنید. رشپی که در بالا قرار داده شده است بسیار راحت است و شما به آسانی می توانید آن را برای عزیزانتان تهیه کنید.