میوه های مفید برای بیماران مبتلا به سرطان پستان
سرطان پستان یکی از مشکلاتی است که در عصر حاضر، قشر زیادی از خانمها دچار آن میشوند. خوراکیهای مفیدی از جمله برخی میوهها در بهبود سلامتی این بیماران، نقش موثری دارند. از شایعترین سرطانها در دنیا، بعد از سرطان پوست میتوان به سرطان سینه در خانمها اشاره کرد. البته این مدل سرطان در مردان هم به وجود میآید. با این حال شیوع آن در زنان بیشتر است. برای جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه یا بهبود و درمان آن، میتوان از سبزیجات علی الخصوص میوهجات در رژیم غذایی، استفاده نمود. در ادامه میخواهیم میوههای موثری که در درمان این مدل سرطان موثر هستند، معرفی کنیم.
1. انار، دشمن سرطان پستان
انار یک میوه کامل و پرخاصیت است که در رفع و جلوگیری سرطانهای مختلف از جمله سرطان سینه، فواید بسیاری دارد. این میوه خوشمزه از آنتی اکسیدانهای مختلف و موثری تشکیل شده است که میزان افزایش سلولهای سرطانی را کاهش میدهد. عصاره مقوی موجود در میوه انار، باعث جلوگیری از پیشرفت چرخه سرطان خواهد شد. همچنین استفاده از روغن دانههای انار، تکثیر سلولهای سرطانی را در بدن کاهش میدهد. پنی فنولها و آنتوسیانینها که در این میوه وجود دارند، ظهور سرطان سینه را کمرنگتر میکنند.
2. گوجه فرنگی، کاهش ابتلا به سرطان پستان
به طور معمول آمار مبتلایان به سرطان سینه در خانمهای یائسه، بیشتر از سایر زنان است. خانمهایی که دچار سرطان میشوند، میزان هورمونهای آنها جابجا میشود. گوجه فرنگی باعث میشود که میزان چربی خون که عامل موثر و مستقیمی در افزایش سلولهای سرطانی است، کاهش پیدا کند. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی، باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه خواهد شد. حتی چرخه رادیکال آزاد را هم که باعث رشد و توسعه سلولهای تهاجمی سرطانی میشود را کاهش خواهد داد.
3. زردآلو، میوه خوشمزه برای سرطان پستان
برای جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه، اول از همه مهم این است که مبوههایی سرشار از بتاکاروتن، لیکوپن، مشتقات اسید هیدروکسی سینامیک و… را مصرف کنید. از طرفی خوردن این مدل میوه خوشمزه، باعث بهبود سلولهای سرطانی میشوند. سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و خاصیت ضد سرطانی دارد. بهتر است قبل از خرید زردآلو، نوعی را انتخاب کنید که کامل رسیده باشد. در زردآلوهای رسیده سطح لیکوپن بالاتر است و تاثیر بیشتری بر روی بیماریهای سرطانی میگذارد. میوههای دیگری که مانند زردآلو تاثیرات مشابهی دارند عبارتند از: کرفس، جعفری، هویج، سیر، رزماری و… .
سخن آخر
شما هر چه میوههای تازهتر را مصرف کنید، بهتر میتوانید چرخه ظهور سلولهای سرطانی را متوقف نمایید. بهتر است میوهها را در هنگام روز و دو ساعت قبل یا بعد از غذا مصرف کنید. از خوردن خوراکیهای شیرینی یا نمک دار، فست فود، نوشیدن مشروبات الکلی و… جدا خودداری کنید.