با شکر نخوردن چه اتفاقاتی برای بدن می افتد؟/مضرات شکر
مضرات شکر بر هیچکس پوشیده نیست. از قدیم تا به الان شنیدهایم که بیشتر متخصصان تغذیه، خوردن شکر را برای بیشتر افراد، ممنوع کردهاند. در واقع شکر یکی از پرکاربردترین محصولات خوراکی در تمام دنیاست. با این حال متخصصان دریافتهاند که مصرف شکر تا چه حد میتواند تاثیرات مخربی بر سلامت انسان داشته باشد. همه ما بدون اغراق علاقه مند به مصرف خوراکیهای شیرین و خوشمزه هستیم. در این حالت محققان دریافتهاند که مصرف شیرینی و شکر، باعث کاهش طول عمر آدمها میشود. البته در حال حاضر شکر قهوهای، بهترین نوع برای مصرف است. نوع شکری که مضر است، شکر سفید شناخته شده است. در ادامه با اثرات و فواید نخوردن شکر، آشنا خواهید شد.
۱. جلوگیری از سرطان، مضرات شکر
یکی از مضراتی که خوردن شکر دارد، ابتلا به سرطان است. دانههای شکر سفید، موادی دارند که باعث ایجاد و تقویت سلولهای سرطانی میشوند. اگر بتوانید خوردن شکر را کاهش دهید، شما قادر خواهید بود جلوی سرطان را بگیرید. البته مصرف بیش از اندازه شکر سفید، منجر به بروز سرطان در قسمتهای مختلف بدن میشود. با قطع مصرف شکر سفید یا کاهش آن، میتوانید جلوی تولید سلولهای مخرب و بدخیم بدن را نیز بگیرید.
۲. خواب راحت و آرام، مضرات شکر
اگر به دنبال یک خواب راحت و بدون دردسر هستید، قبل از خواب از خوردن شیرینی جات و شکر خودداری کنید. با خوردن شکر شما احساس کسلی میکنید و حتی سطح انرژی و تکاپوی شما، افت میکند. اگر برای چند روز مصرف شیرینی جات را قطع کنید، متوجه خواهید شد چقدر سریع خوابتان میبرد. حتی در هنگام خوابیدن دیگر کابوس نمیبینید و وسط خواب بیدار نمیشوید. افرادی که شکر را از وعده غذایی خود قطع کردهاند، توانستهاند به خواب با کیفیتی دست پیدا کنند.
۳. کنترل وزن، عدم مصرف شکر
اگر میخواهید به یک ثبات وزنی ثابت و ایده آل دست پیدا کنید، حتما از مصرف شکر خودداری نمایید. شکر باعث افزایش وزن شما میشود. خوردن شکر موجب میشود تا میزان کلسترول، چربی و کربوهیدرات در بدن شما افزایش پیدا کند. در این حالت چربیهای زیادی دور شکم و پهلو شما، انباشته خواهد شد. یک راه حل ساده برای رفع چاقی و دست یافتن به وزن دلخواه، حذف شکر سفید است. شکر سفید باعث بهبود عملکرد و متابولیسم سلولهای شما میشود.
سخن آخر
همانطور که دیدید مصرف شور، میتواند اثرات زیانباری برای شما به وجود آورد. شما از چه نوع شکری استفاده میکنید؟ آیا تصور میکنید این خوراکی در آینده، چه بلایی بر سر سیستم ایمنی بدن انسان بیاورد؟