«یه عصرونهی غیرتکراری دم دستی خوشمزه چی داری؟!»
یک زمانی عصرانهها در چند غذای سبک یا میوه خلاصه میشد. اما حالا تنواع خوراکیها آنقدر زیاد شده است و سلیقهها تفاوت پیدا کردهاند که اگر به نسل جدید بگویید نان بربری و پنیر تبریز و هندوانهی خنک برای خودش دنیایی داشت، قطعا باورش برایشان سخت است!
نان سیر در منوی اکثر کافه رستورانها موجود است. هر کدام به سبک و سیاق خودشان درست میکنند ولی مواد اصلی و اولیه همان سیر و نان و پنیر موزارلا است! اینکه چه پنیری، چه سسی، چه مرینیت سیری آماه کنید دیگر به ذائقهی شما بستگی دارد!
این بار میخواهیم یک نان تست ساده و خوشمزه درست کنیم که عصرانهی این روزهای طولانی تابستان باشد.
مواد لازمش با شما، دستور تهیهاش را ما میگوییم تا شما فراهم کنید!
ماده غذایی و مقدار
نان تست
۷ عدد
سس خردل
۵ قاشق غذاخوری
سس مایونز
۵ قاشق غذاخوری
کره
۲ قاشق غذاخوری
سیر
۵ حبه
پنیر پیتزا (موزارلا)
به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
جعفری تازه
به مقدار لازم
در اولین قدم بگویم که به جای نان تست میتوانید از نان باگت هم استفاده کنید. پس در این زمینه خیلی سخت نگیرید!
سس خردل و سس مایونز را به همراه سیرهای له شده و کره با هم مخلوط کنید. جعفریها را خرد کنید (بدون ساقه) و در سس بریزید. سس را روی نان تست بمالید. اگر نان باگت دارید به ابعاد دلخواه برش بزنید و داخل لایهی درونی آن سس بزنید. روی نانها پنیر پیتزا بپاشید و در فر با ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید تا نانها خوب برشته بشوند. برای اینکه روی پنیر هم حسابی طلایی بشود ۲-۳ دقیقه هم حرارت از بالا را روشن کنید کافی است.
این عصرانه حتی برای بچهها میتواند در حکم شام یا ناهار هم حساب شود.
نوش جان