روی این کیک هویج کلاسیک را با بسکوییت شکلاتی کرم دار و گردو یا گردوی خرد شده تزیین کنید و در هر زمانی از روز به عنوان یک خوراکی شیرین با یک فنجان چای سرو کنید.
مواد مورد نیاز:
- کیک هویج و گردو
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت 30-35 دقیقه
زمان کل 1 ساعت - مواد لازم:
روغن نباتی 115 میلی لیتر
شکر نگینی قهوه ای روشن 200 گرم
2 عدد تخم مرغ متوسط
60 گرم ماست طبیعی
داش وانیل
100 گرم آرد ساده
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
هویج رنده شده 180 گرم
60 گرم گردو نگینی خرد شده
دستورالعمل آشپزی
1. یک قالب کیک 8 اینچی شل را با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد و چرب کنید و یک طرف آن را بگذارید.
2. فر را روی فن 180/160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
3. برای درست کردن کیک، همه مواد را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
4. این مخلوط را با قاشق در قالب آماده شده بریزید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید و 30 تا 35 دقیقه بپزید.
5. آن را بردارید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در قالب استراحت کند تا کاملا خنک شود.