رسپی ساندویچ سالاد پستو با مرغ: یک میان وعده خوشمزه
ساندویچ با سس پستو یکی از غذاهای بین المللی می باشد که همان طور که از نامش پیداست از ترکیب سس پستو تهیه می شود شما می توانید این غذا را به عنوان وعده کامل همراه با برنج یا نان ساندویچی میل کنید.
در ادامه تهیه این غذا را به شما آموزش خواهیم داد:
مواد لازم جهت تهیه ساندویچ با سس پستو:
سیر 4 عدد
برگ ریحان به مقدار دلخواه
مغز گردو 300 گزم
روغن زیتون به مقدار لازم
مرغ ریش ریش شده به مقدار دلخواه
پیازچه 300 گزم
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
اول از همه باید سس پستو را تهیه کنید. حبههای سیر را پوست بکنید و خرد کنید. سپس آنها را همراه با برگ ریحان شسته و خشک شده و مغز گردو داخل غذاساز یا آسیاب برقی بریزید و خوب بزنید تا مخلوط شوند. همین طور که غذاساز روشن است، روغن زیتون را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس پستو لطیف و یکدستی حاصل شود. سس پستو را میتوانید تا دو روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. اگر قصد داری سالاد را در زمانی دیرتر از دو روز بعد تهیه کنید هم راهی برای نگهداری پستو وجود دارد. سس پستو تهیه شده را داخل قالب یخ بریزید و در فریزر نگه داری کنید. هر وقت خواستید از آن استفاده کنید پستوی یخ زده را بیرون از فریزر بگذارید تا روان شود.
مرحله اول
حالا مرغ پخته شده را خرد کنید. میتوانید مرغ را چرخکنید، در غذاساز خرد کنید یا اینکه خیلی ساده آن را با دست ریشریش کنید. مرغ خرد شده را در کاسهای بریزید. مایونز، پیازچه خرد شده و سس پستو را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. برای کاهش چربی سالاد میتوانید همه یا نیمی از سس مایونز را با ماست یونانی جایگزین کنید.
مرحله دوم
در آخر سالاد را بچشید و به مقدار دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید. روی نان مقداری سس پستو بریزید، سپس یک برگ اسفناج روی آن قرار دهید. سالاد را روی برگ بریزید. در آخر هم یک لایه گوجه اضافه کنید. ساندویچ سالاد مرغ و پستو شما آماده است. نوش جان!
میتوانید مقداری از سس پستو را نگه دارید و آن را موقع صرف غذا همراه با ساندویچ سرو کنید.
سخن آخر