املت اسفناج یک غذای فوق العاده مغذی و خوشمزه برای گیاهخواران است که صبحانه سالم و بسیار مفیدی به خصوص برای خانم ها است که کمبود آهن دارند.
املت اسفناج یک غذای فوق العاده مغذی و خوشمزه است که وعده صبحانه لذیذی هم می شود. بخاطر استفاده از اسفناج این غذا دارای آهن بسیاری است و برای کسانی که کم خونی دارند بسیار مفید است.
مواد لازم:
- اسفناج نیم کیلو
- تخم مرغ 3 عدد
- نمک فلفل زردچوبه مقدار کافی
- پنیر پیتزا مقدار کافی
- قارچ 100 گرم
- روغن مایع مقدار کافی
طرز تهیه:
- 3 عدد تخم مرغ را شکسته و انها را در صورت سالم بودن همراه با نمک و فلفل و زردچوبه داخل یک ظرف می ریزیم و هم می زنیم.
- تابه را روی گاز گذاشته و وقتی روغن داغ شد تخم مرغهای همزده مرحله قبل را داخل تابه می ریزیم .
- منتظر می شویم تا با حرارت ملایم گاز تخم مرغها نیم بند شوند.
- اسفناجها را شسته و ابکش می کنیم و سپس انها را با چاقو به صورت درشت خرد می کنیم.
- سپس انها را داخل یک تابه بدون روغن می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و اسفناجها را در تابه تفت می دهیم تا آب ان کشیده شود.
- سپس داخل تابه روغن مایع می ریزیم و اسفناجها را در تابه تفت می دهیم و به ان نمک و فلفل می زنیم.
- قارچها را شسته و انها را به صورت ورقه ای و یا نگینی خرد می کنیم و داخل یک تابه با روغن و یا کره تفت می دهیم تا اب ان کاملا کشیده شود.
- وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط اسفناج و قارچ را یک سمت تخم مرغ می ریزیم .
- روی ان کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم .سپس تخم مرغ را از قسمت بودن مواد و خالی تا می کنیم تا روی قسمت مواد دار را بپوشاند.
- سپس در تابه را می بنیدیم و منتظر می شویم با حرارت ملایم تخم مرغ ما بپزد و آماده شود.