طرز تهیه ته چین سیب زمینی خوشمزه!
ته چین سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می توانید به عنوان ناهار یا شام سرو کنید. این غذا به دو روش ساده و مجلسی قابل تهیه است.
مواد لازم (برای 4 نفر):
برای ته چین:
سیب زمینی: 4 عدد متوسط
پیاز: 1 عدد متوسط
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
برای برنج:
برنج: 3 پیمانه
آب: 6 پیمانه
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
کره: 50 گرم
برای مواد میانی (اختیاری):
گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده: 250 گرم
هویج: 1 عدد متوسط
نخود فرنگی: 1 پیمانه
زیره سیاه: 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین سیب زمینی:
مرحله اول:
سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت حلقه ای به ضخامت 1 سانتی متر برش بزنید. پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
مرحله دوم:
سیب زمینی های حلقه شده را به پیاز اضافه کنید و به همراه نمک و فلفل سیاه تفت دهید تا کمی طلایی شوند. از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله سوم:
برنج را شسته و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. در قابلمه ای آب جوش آورده و نمک اضافه کنید. سپس برنج را آبکش کنید. زعفران دم کرده، نمک و کره را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.
مرحله چهارم:
قابلمه ای را چرب کنید و سیب زمینی های تفت داده شده را کف قابلمه بچینید.مخلوط برنج را روی سیب زمینی ها بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مرحله پنجم:
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت دم بکشید.پس از پخت، ته چین را به آرامی از قابلمه خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.