طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مجلسی

ته چین مرغ و قارچ یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب فوق‌العاده قارچ با مرغ، درست می‌شود. اگر تا به حال در ته چین‌های مرغ خود از قارچ استفاده نکرده‌اید، الان امتحان کنید. این غذای خوشمزه برای دورهمی‌های مجلسی، بسیار شیک و جذاب است. اگر می‌خواهید یک غذای جدید را برای سرو در مهمانی‌های خود امتحان کنید، این ته چین پیشنهاد ما خواهد بود. برای درست کردن این غذای خوشمزه، شما نیازی به فر ندارید و می‌توانید راحت داخل قابلمه آن را درست کنید. نی‌نی‌بان در ادامه آموزش فرآیند کامل درست کردن این ته چین جدید و پرطرفدار را برای شما شرح خواهد داد.

ته چین

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۶ قاشق غذاخوری ماست چکیده
  • ۳ عدد فیله مرغ
  • ۱ عدد پیاز بزرگ
  • ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۲۰ عدد یا نیم کیلو قارچ
  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب
  • زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ:

برای طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ، ابتدا یک ظرف بردارید. یک عدد پیاز بزرگ را به صورت خلالی خرد کنید. حالا پیاز خرد شده را با آبلیمو، نمک، فلفل و کمی زعفران دم کرده مخلوط و تکه‌های فیله مرغ را در آن بیندارید. اجازه دهید یک ساعت بماند تا خوب طعم بگیرد.

ته چین مرغ و قارچ

در این حین‌ قارچ‌ها را کاملا بشویید. آن‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و اجازه دهید آبش گرفته شود. یک تابه بردارید و روغن بریزید و فیله‌های مرغ را سرخ کنید. در کاسه دیگر زرده تخم‌مرغ، ماست چکیده، زعفران، گلاب، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید.

ته چین مرغ و قارچ

برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید درون آب جوش ریخته و بپزید. البته بهتر است نیمه زنده برنج را آبکش کنید. حالا بخشی از برنج را بردارید و با مخلوط زرده تخم مرغ، ترکیب کنید. کف قابلمه را چرب کرده و این قسمت از برنج را داخل قابلمه بریزید.

ته چین خوشمزه

تکه‌های مرغ را با قارچ روی برنج زعفرانی ریخته، حالا باقی برنج را اضافه کرده و لابه‌لای آن، مرغ و قارچ را بریزید. در آخر سطح برنج را صاف کرده و روی شعله ملایم برای ۵ دقیقه بگذارید. در آخر روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید، نوش جان!

ته چین

سخن آخر

برای خوش طعم شدن ته چین مرغ خود می‌توانید در آخر از کره آب شده یا روغن کرمانشاهی برای طعم‌دار کردن برنج استفاده کنید. برخی افراد قارچ را به صورت خام و برخی دیگر به صورت سرخ شده داخل برنج می‌ریزند. شما می‌توانید با هر روشی که دوست دارید، آن را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا