با شروع فصل پاییز و سرد شدن هوا, یک کیک خوشمزه و خوشعطر مثل کیک خرمالو به ما کمک میکند تا انرژی خود را ذخیره کنیم و دچار افسردگی فصلی نشویم!
در دستور پخت کیک خرمالو جادوی خاصی نهفته است که باعث بوجود آمدن طعمی بهشتی میشود. اگر تابحال این کیک را امتحان نکردهاید, این پست یک نشانه برای شماست. مطمئن باشید که عطر خرمالو و بافت لطیف این کیک قلب شما و اهالی خانه را فتح خواهد کرد. این دستور پخت و زمانی که برای آن صرف خواهید کرد, میتواند لحظاتی شیرین و لذتبخش را برایتان به ارمغان بیاورد.
مواد لازم برای طرز تهیه کیک خرمالو:
- کره, 1 عدد
- شکر, 1 پیمانه
- تخم مرغ، 3 عدد
- پوره خرمالو, 2 پیمانه
- شیر, ½ پیمانه
- آرد, 2 پیمانه
- بکینگ پودر, 1 قاشق چایخوری
- جوش شیرین, ¼ قاشق چایخوری
- نمک, 1 قاشق چایخوری
- دارچین, 1 قاشق چایخوری
- جوز هندی, 8/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک خرمالو:
- پیش از شروع فر را با دمای 180 سانتیگراد گرم و قالب مخصوص کیکپزی خود را چرب و آردپاشی کنید.
- در یک کاسه بزرگ کره و شکر را تا زمانی با هم مخلوط کنید که پف کنند.
- تخم مرغ، شیر و پوره خرمالو را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که یکدست و کرم رنگ شود به هم زدن ادامه دهید.
- در یک کاسه جداگانه، مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوز هندی) را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط خشک را به تدریج و به آرامی به مخلوط تر اضافه کنید.
- مخلوط نهایی را داخل قالب کیک آماده شده بریزید و به مدت 1 ساعت درون فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
- بعد از پخت, اجازه دهید تا کیک کمی خنک شود و سپس آن را سرو کنید.
- برای لذت بردن بیشتر از این کیک پاییزی، آن را همراه با بستنی وانیلی و یا یک قاشق خامه همزده شده امتحان کنید!
سخن پایانی
حالا که تمام این مراحل ساده و لذتبخش را طی کردهاید, زمان آن رسیده که این کیک فوقالعاده را با خانواده یا دوستان خود به اشتراک بگذارید و از مزه رویایی آن همراه با چای یا قهوه لذت ببرید. پیشنهاد میکنم که این کیک خرمالو را برای یک جشن خانوادگی و یا یک دورهمی دوستانه آماده کنید تا خاطره ماندگار و دلچسبی از آن روز را به جا بگذارید.
به اشتراک گذاشتن این دستورالعمل و این تجربه شیرین با دوستانتان را فراموش نکنید!
سلام دلم برای حریری تنک شده و دیگرعزیزان