طرز تهیه باقلوا خانگی با استفاده از خمیر خانگی!

 طرز تهیه باقلوا خانگی با استفاده از خمیر خانگی!

باقلوا یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار در ایران و سایر کشورهای خاورمیانه است که می‌توانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید.

مواد لازم برای خمیر:

آرد: 3 پیمانه

آب: 1 پیمانه

نمک: 1 قاشق چایخوری

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد میانی:

گردو: 250 گرم

پسته: 100 گرم

بادام: 100 گرم

دارچین: 1 قاشق چایخوری

پودر قند: به مقدار لازم

کره: 200 گرم

زعفران: به مقدار لازم

گلاب: 2 قاشق غذاخوریباقلوا خانگی

طرز تهیه خمیر:

۱_آرد، نمک و آب را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.مواد را با دست ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید.

۲_خمیر را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید. بعد از استراحت، خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.

۳_هر قسمت از خمیر را به صورت جداگانه نازک پهن کنید. روی هر لایه خمیر کره ذوب شده بمالید.باقلوا خانگی

طرز تهیه مواد میانی:

گردو، پسته و بادام را آسیاب کنید و با دارچین مخلوط کنید.

طرز تهیه باقلوا:

مرحله اول:

مخلوط مغزها را روی لایه‌های خمیر بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. خمیر را از لبه بلند به صورت رولی بپیچید و به قطعات 3 تا 4 سانتی‌متری برش بزنید.

مرحله دوم:

رول‌های باقلوا را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید. روی باقلواها را با کره ذوب شده و زعفران مخلوط شده رومال کنید.

مرحله سوم:

سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا باقلواها طلایی و برشته شوند.

مرحله نهایی:

بعد از پخت، باقلواها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. سپس با پودر قند و گلاب تزیین کنید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا